22 Νοε 2013

Το σχέδιο του ΠΑΣ Κόρινθος για την ανάπλαση του γηπέδου του Συνοικισμού!


Το γήπεδο της Συνοικισμού είναι ιδιοκτησία του ΠΑΣ Κόρινθος και η διοίκηση φιλοδοξεί να το "μεταμορφώσει" σε μια σύγχρονη έδρα. Η Κόρινθος σκοπεύει να προτείνει στον Δήμο Κορινθίων την παραχώρηση του γηπέδου και ως αντάλλαγμα να αναλάβει ο Δήμος τις εργασίες για την ανάπλαση του. Παράλληλα, στην πρότασή που θα καταθέσει...
 
 επισήμως, θα ζητά και την κατασκευή προπονητικού κέντρου.
Ο πρόεδρος της Κορίνθου, Μάριος Σταματάκης θα αναφερθεί αναλυτικά στο σχέδιο στη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου (23/11, 11:00) στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Ήδη λέγεται πως έγινε και η πρώτη ενημέρωση στο Δήμαρχο Κορινθίων, Αλέξανδρο Πνευματικό. Η μακέτα του γηπέδου είναι έτοιμη και θα παρουσιαστεί στη Γ.Σ.!
Το σχέδιο προβλέπει την ανακατασκευή της κερκίδας με σκέπαστρο, που θα αριθμεί 3.000 θέσεις, καθώς και του χώρου των αποδυτηρίων, όπου σε ένα διώροφο κτίριο, πέρα από τα αποδυτήρια, θα δημιουργηθεί και αίθουσα αναψυχής. Επιπλέον, θα τοποθετηθεί νέος πλαστικός χλοοτάπητας, τελευταίας γενιάς, ενώ αναφορικά με το κόστος της ανακατασκευής, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα φτάσει τις 800.000 ευρώ.