18 Ιουν 2013

Συγνώμη ζήτησε απο τους δημοσιογράφους ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο


"Συγνώμη"  απο τους δημοσιογράφους, που το ΠΑΣΟΚ άργησε να τοποθετηθεί στα γεγονότα του Εργατικού κέντρου κατά την διάρκεια της κομματικής του εκδήλωσης ,όπου σύμφωνα με μαρτυρίες -επικαλούμενος κυρίως την δική του- πραγματοποιήθηκε η σύλληψη του δημοσιογράφου Λ. Γιαννιδάκη , ζήτησε ο Γιώργος Πατσογιάννης στην πρώτη του συνέντευξη τύπου ως γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ.....



Ο κ. Πατσογιάννης καταδίκασε το γεγονός πολιτικά, καθώς και τα όσα κατόπιν διαμείφθηκαν ανάμεσα στην πρώην βουλευτή, στους δημοσιογράφους και στην διοίκηση του εργατικού κέντρου Κορίνθου. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο που έπαιξε στην υπόθεση και η αστυνομία. 

Όλο το βίντεο με τις δηλώσεις του νέου γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ θα το παρακολουθήσετε σε επόμενη ανάρτησή μας. 

Αποτελεί πάντως η τοποθέτησή του,  μια δικαίωση για τον δημοσιογραφικό κόσμο του νομού, που αμφισβητήθηκε ευθέως γιατί κατέγραψε τα γεγονότα,εκφράζοντας την άποψή του .. 
Αποτελεί δικαίωση για όλους εμάς που αυτόν τον καιρό, φτάσαμε στο σημείο να  συκοφαντηθούμε  και να υβριστούμε απο συναδέλφους μας, οι οποίοι κοίταξαν  μόνο το "δέντρο" κι  έχασαν το "δάσος" και συναινούσαν στην συνολική απαξίωση του επαγγελματός μας, γράφοντας λίβελους.
 
  
Η τοποθέτηση του γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ , στην εκδήλωση του οποίου διαδραματίστηκαν τα γεγονότα , αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα μαζί με εκείνη του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου για την υπόθεση αυτή, για λόγους αρχής, για λόγους δικαιοσύνης, για λόγους δημοσιογραφικής αξιοπρέπειας ..


Ο κ. Πατσογιάννης πραγμάτωσε με την δήλωση του αυτή, αυτό που είπε στους δημοσιογράφους εξ αρχής:   ότι δεν έχει εξαρτήσεις,ότι δεν φοβάται κανέναν και δεν είναι φερέφωνο κανενός. Tου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.