9 Ιουν 2013

Ντοκιμαντέρ απο την γαλλική τηλεόραση στην Κρήτη, Σαντορίνη, Τήνο. Στην παραγωγή η Κορίνθια Χριστίνα Λεκκάκη!


Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που μάλλον έχει ολοκληρωθεί  και αφορά την αρχιτεκτονική σε κάποια απο τα ωραιότερα νησιά μας ,όπως η Κρήτη, η Σαντορίνη, η Τήνος.
 Το γαλλικό κανάλι ΤV3 έχει αναλάβει αυτήν την εργασία και πρόκειται να την παρουσιάσει λίαν συντόμως.Το ευχάριστο για εμάς, πέραν της διαφήμισης που σαφώς γίνεται στην χώρα μας....

είναι πως μέσα στο επιτελείο (  με γαλλίδα σκηνοθέτη και τεχνικούς) που εργάστηκε γι αυτό, είναι και μια Ελληνίδα , η Κορίνθια Χριστίνα Λεκκάκη που ανέλαβε μόνη της κι εβγαλε εις πέρας όλη την  παραγωγή του ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα. Η νεαρή Ελληνίδα που όλο και περισσότερο γίνεται γνωστή μέσα απο την δουλειά της στα καλλιτεχνικά πράγματα του Παρισιου, μας κάνει πραγματικά να αισιοδοξούμε, να έχουμε ελπίδες και να περηφανευόμαστε για τα νέα παιδιά που αρχίζουν και διακρίνονται μακριά απο την πατρίδα τους.


Βρήκαμε κάποια ενσταντανέ απο τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ στην Κρήτη, στην πόλη των Χανίωνόπου βρέθηκαν για τρείς ημέρες  η παραγωγός του ντοκιμαντέρ και το συνεργείο τους προκειμένου να αποθανατίσουν μερικά από αυτά τα σπίτια και ξεναγήθηκαν από την πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού κα Μαρία Κοκκινάκη και τον ειδικό σύμβουλο κ. Νεκτάριο Ζορμπάκο.