9 Ιουν 2013

Απονομή των Κυπέλλων και των μεταλλίων στους "μικρούς" Πρωταθλητές του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ 5Χ5, από τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Την Κυριακή το πρωί 9 Ιουνίου του 2013, στον Αθλοχώρο ARENA F.C. στο Ζευγολατιό Κορινθίας, με τα  φιλικά ματς των "Πρωταθλητών", στα οποία αναμετρήθηκαν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου των Αθλητικών Συλλόγων  Αγίου Γεωργίου και του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, έπεσε και τυπικά η αυλαία...
 
 του 1ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ 5Χ5 της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Μετά τους αγώνες ακολούθησε η απονομή των Κυπέλλων και των μεταλλίων στους μικρούς Πρωταθλητές, από τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.




Σ’ αυτήν την ωραία εκδήλωση παραβρέθηκαν, για να τιμήσουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά γι΄αυτήν τους την διάκριση, πολλοί γονείς και φίλοι όσων αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα και οι μικροί Πρωταθλητές των δυο ομίλων και στις δυο κατηγορίες, τους αποζημίωσαν με το παραπάνω, με δύο συναρπαστικούς αγώνες τους οποίους, για την ιστορία,  κέρδισαν οι ακαδημίες του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.


Η Ε.Π.Σ. Κορινθίας στα πλαίσια της αναβάθμισης και της περαιτέρω ανάπτυξης του μίνι ποδοσφαίρου (5χ5) στα διεθνή πρότυπα των ανεπτυγμένων ποδοσφαιρικά χωρών, διοργάνωσε την περίοδο 2012-2013 πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ 5Χ5,  στο ποίο συμμετείχαν 13 Κορινθιακές ομάδες χωρισμένες σε δυο ομίλους και σε δυο κατηγορίες, στους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ( γεν. 2000-2001)  και τους JUNIOR ( γεν. 2002-2003).

Έτσι στον 1ο όμιλο αγωνίστηκαν 7 ομάδες στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και 6 στην κατηγορία JUNIOR ( ο ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ δεν αγωνίστηκε στην κατηγορία JUNIOR):


Κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( Πρωταθλήτρια Ακαδημία)
Π.Α.Σ.  ΚΥΨΕΛΟΣ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

Κατηγορία JUNIOR

 
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( Πρωταθλήτρια Ακαδημία)
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06
Π.Α.Σ.  ΚΥΨΕΛΟΣ   
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ

Στον 2ο όμιλο που δεν υπήρχε η κατηγορία JUNIOR, αγωνίστηκαν 6 ομάδες στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:


ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ( Πρωταθλήτρια Ακαδημία)
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ   
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ   
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ   
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ   
ΑΡΕΝΑ FC

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους.

Πάντα νίκες!...
και…
Πάντα "ΚΟΥΠΕΣ"!

Εμείς εδώ, από το JENNY’S WORLD, θα ευχηθούμε να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα ΣΑΛΑΣ και του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερο, γιατί συμφωνούμε απόλυτα με την διοργανώτρια αρχή, πως η ανάπτυξη του μίνι ποδοσφαίρου (5χ5),  κυρίως σε επίπεδο Ακαδημιών, θα συμβάλει τα μέγιστα στην εν γένει ανάπτυξη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.