24 Απρ 2013

Περιφέρεια ενταύθα: Bαρύς αχός ακούγεται πολλλά τουφέκια πέφτουν!"


Βαρύς αχός ακούγεται πολλά τουφέκια πέφτουν, αυτές τις ημέρες και οι κονδυλοφόροι έβγαλαν δόντια πατριώτη! 

Εμ! Τι να σου κάνει και ο συγγενής; 
Τόσο καιρό κρατούσε Θερμοπύλες κι έριχνε βόλια στον εχθρό! Και να τα μολών λαβέ και να τα δεν εκβιαζόμεθα ..



Και ξαφνικά; Τι συνέβη βρε παιδιά ξαφνικά; 
Πως γίναμε έτσι μαλλιοκούβαρα; 

"Δεν φτάνουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις ... “δεν εκβιαζόμαστε από κανένα”, ο καθένας μας δεν κρίνεται από τα λόγια του αλλά από τις πράξεις του."λέει ο Λάκης σήμερα στην Σφεντόνα του και συνεχίζει πως ο "Ο χαρισματικά ευφυής Πέτρος Τατούλης ,θα πρέπει να καταλάβει ότι πέρα από φωνές και αντάρες έχει οδηγηθεί μέσω λαθεμένων επιλογών ,ενεργειών και ανθρώπων,σε έναν επικίνδυνο για την πορεία του δρόμο.Σε έναν δρόμο που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά... αδιέξοδος."

Κι επειδή εμείς γενικώς κρατάμε αποστάσεις απο την "περιφερειακή επικοινωνία", γιατί απο τις αρχές μέχρι και σήμερα υποστηρίζουμε πως  δρα και πολιτεύεται με "παλαιάς κοπής" αρχές και τεχνάσματα, μπορούμε να πούμε ως απλοί παρατηρητές,  πως τούτη την ώρα κινδυνεύει να  χαθεί κυριολεκτικώς η"μπάλα" εγκλωβίζοντας τον Τατούλη σε ένα πολύ πολύ επικίνδυνο και αδιέξοδο γαιτανάκι! 



Και από  την άλλη τι να πει και ο Δέδες όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα "Πώς δεν εκβιάζεσθε αφού άλλα λέει το μέχρι πρότεινως αγαπητό σας safari; Κι επειδή safari είναι και απο ζουγκλα ξέρει, ξέρει πιθανόν και τι λέει αγαπητοί"  .... Απάντησε λοιπόν( μέσα στην στρογγυλάδα του)  εύστοχα ο Δέδες : Δεν εκβιαζόμαστε αλλά σίγουρα υπήρξαν χειρισμοί που δεν συνάδουν με αυτήν την αντίληψη!



Ο.Κ. Αυτό κρατάμε!

Αναρωτιόμαστε όμως, εαν θα το επισημάνετε και εκεί που πρέπει κύριε αντιπεριφερειάρχα. Για λόγους αρχής και πρωτοκόλλου!

Και πάμε για άλλα επεισόδια!