7 Μαρ 2013

Συλλήψεις και οδοφράγματα στη Χαλκιδική


Σε πέντε συλλήψεις έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, στα χωριά Ιερισσός και Μεγάλη Παναγιά. 
Από το πρωί αναταραχή επικρατεί στην Ιερισσό με κλούβες των ΜΑΤ να βρίσκονται παραταγμένες έξω από το χωριό, ενώ οι κάτοικοι είχαν βάλει φωτιά σε κάδους
 
 δημιουργώντας οδοφράγματα. 
Στο χωριό χτυπούν οι καμπάνες, ενώ σύμφωνα με αναφορές η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη χημικών μέσα στο χωριό της Ιερισσού.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, η αστυνομία έριξε χημικά μέσα στο σχολείο και στο ιατρείο του χωριού, ενώ έχουν λιποθυμήσει τρία παιδάκια.

Ένταση επικράτησε έξω από το χωριό, με την αστυνομία να απωθεί τον κόσμο, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία του χωριού και διμοιρίες της αστυνομίας πραγματοποιούν ελέγχους σε σπίτια.

Από χθες η αστυνομία έχει αφήσει να διαρρεύσει, ότι έχουν εντοπιστεί επτά άτομα, από αυτά που επιτέθηκαν στις εγκαταστάσεις των ορυχείων χρυσού πριν από μερικές εβδομάδες και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία κινείται στην περιοχή, για να τους συλλάβει.

Νωρίτερα το left.gr,  μετέδιδε, ότι έξι κάτοικοι της Ιερισσού, που είχαν προσαχθεί και πριν από μέρες, κλήθηκαν να καταθέσουν σήμερα εκ νέου. Οι πληροφορίες λένε, ότι αστυνομικοί τους έβαλαν σε αυτοκίνητα της αστυνομίας και έκτοτε κανείς δεν γνωρίζει πού τους έχουν μεταφέρει. Πιθανότατα έχουν μεταφερθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.





ΠΗΓΗ: tvxs.gr