28 Φεβ 2013

Συμπαράσταση και κάλεσμα για συμμετοχή απο το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου για το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο



Από το εργατικό κέντρο Κορίνθου ήλθε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε έντρομοι να παραδίδετε η λαϊκή κυριαρχία βορά στα χέρια των ευρωπαίων μονεταριστών .
κάθε ελπίδα για διέξοδο από την κρίση έχει χαθεί οι διεθνείς κερδοσκόποι τζογάρουν τις ζωές μας στον τροχό του κέρδους χωρίς να ....



ότι πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι .
Βλέπουμε τους μισθούς να εξαφανίζονται και τα χαράτσια να έρχονται το ένα μετά το άλλο ,οι συντάξεις να γίνονται επίδομα ασιτίας λες και οι πολιτικοί θέλουν να μας τιμωρήσουν επειδή έχουμε το θράσος να ζούμε ακόμα .
Όσοι έχουν με κόπο και ιδρώτα καταφέρει να χτήσουν ένα σπίτι καλούνται με τεράστια υποκρισία να πληρώσουν ενοίκιο για τα κεραμίδια που έχουν πάνω από το κεφάλι τους και όλα αυτά ενώ το πάρτυ των φοροκλεπτών συνεχίζετε ακόμα.
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εκπαιδευτικών για μια παιδεία δημόσια και πραγματικά δωρεάν όπως οφείλει να παρέχει η ελληνική πολιτεία χωρίς παραπαιδεία που ρουφά το όνειρο των νέων για μια καλύτερη ζωή και ρίχνει στον πίθο των Δαναΐδων το υστέρημα του γονιού .
Είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των εκπαιδευτικών και στο Πανεκαιδευτικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιείται το Σάββατο 2 Μαρτίου  και ώρα 11:00 στην Κόρινθο στον πεζόδρομο έναντι της Εθνικής Τράπεζας .
Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις διοικήσεις των σωματείων μελών να δώσουμε αγωνιστικό παρόν
Όλοι μαζί μπορούμε .
                                           
    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς