7 Ιαν 2013

Αναβλήθηκε η δίκη του "Δεν πληρώνω" στην Κόρινθο


Αναβλήθηκε η δίκη των μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω όπου ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στα δικαστήρια της Κορίνθου. 
Απο το πρωί είχε συγκεντρωθεί πλήθος πολιτών -  μελών του κινήματος για να συμπαρασταθούν στην Μαρία και στον Βασίλη Παπαδόπουλο (πρόεδρο του κινήματος) οι οποίοι κατηγορούνται απο τους....



 υπευθύνους της Ολυμπία οδού για την καταστροφή της μπάρας στα διόδια της Κορίνθου - Πατρών. 
Για "δίκη παρωδία" μίλησε ο Βασίλης Παπαδόπουλος που επέβαλαν όπως είπε χαρακτηριστικά οι μεγαλοεργολάβοι της Ολυμπίας Οδού."Δικάζουν το κίνημα και όλους τους πολίτες που λένε όχι στο χαράτσι των διοδίων ενος δρόμου καρμανιόλα όπως είναι η εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών.

Η Μαρία Παπαδοπούλου  και Βασίλης Παπαδόπουλος  μιλούν για χαλκευμένες κατηγορίες ,αφού υποστηρίζουν πως ουδέποτε έσπασαν την μπάρα για την οποία κατηγορούνται. "Το ζήτημα για εμάς είναι να σταματήσουμε όλες τις συμβάσεις παραχώρησης που υπάρχουν σε όλους τους δρόμους της χώρας .Τα έργα στην Ολυμπία οδό έχουν σταματήσει εδώ και δυο χρόνια, ενώ εξακολουθούν και εισπράττονται διόδια για ένα δρόμο επικίνδυνο. Κάθε χρόνος που περνά αυτός ο δρόμος χειροτερεύει.Πληρώνουμε γι αυτό τα επίχειρα" κατέληξε ο κ Παπαδόπουλος.