10 Σεπ 2012

Δείτε φωτογραφίες απο την μεγάλη γιορτή της ΠΑΕ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, την παρουσίαση της ομάδας ,της νέας φανέλας και την συνεργασία της με τη Νέα Αθλούπολη

Χθες το βράδυ ήταν μια πραγματική γιορτή στις εγκαταστάσεις της Νέας Αθλούπολης.

Η ΠΑΕ  Κόρινθος μέσα σε πανηγυρικό κλίμα παρουσίασε τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα και την νέα της φανέλα!


Η αρχή της μεγάλης προσπάθειας έγινε όταν στις 15 Ιανουαρίου ανέλαβε την προεδρεία της ομάδας η οικογένεια Μπεθάνη.
Ο βασικός στόχος πέρυσι επετεύχθη με την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Δ´ εθνικής και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κορινθίας και έτσι μπήκαν οι βάσεις για την επάνοδο της ομάδας της Κορίνθου στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Η φετινή χρόνια είναι κρίσιμη για το Όραμα του προέδρου  Πάνου Μπεθάνη και για το λόγο αυτό η ομάδα απαρτίζεται από νέους παίκτες και από έμπειρους παίκτες που θα στηρίξουν όλοι μαζί την προσπάθεια για να χτίσουμε την νέα μεγάλη Κόρινθο. Σήμερα είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε όλους εκείνους που απαρτίζουν την ομάδα μας. Το Τεχνικό επιτελείο, το ιατρικό τιμ και φυσικά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Οι μπέμπηδες του Ισθμού όμως θα έχουν και μια ξεχωριστή φανέλα.






Χθες έγινε η αποκάλυψη των φετινών εμφανίσεων από την πρώτη ομάδα μέχρι τα junior.
Απο χθες ξεκίνησε και η επίσημη   έναρξη της συνεργασίας της Κορίνθου με το Αθλητικό κέντρο Αθλούπολη του Σταύρου Μπινιάρη και του Κώστα Μίσσιου .


 

Φέτος η ΠΑΕ Κόρινθος κάνει κινήσεις που δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα ούτε οι ομάδες της super  league. Όπως η δημιουργία του ντοκιμαντέρ της ομάδας από την προετοιμασία της στο Ελατοχώρι Πιερίας.,το οποίο παρουσιάστηκε εχθες.



 Ο Πρόεδρος  ο κύριος Πάνος Μπεθάνης δεν παρευρέθηκε στην χθεσινή εκδήλωση λόγω ανελλειμμένων υποχρεώσεων.Το βίντεο όμως που έστειλε προς τους Κορίνθιους φιλάθλους έδωσε και το στίγμα των προθέσεων του για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου.