24 Αυγ 2012

Ο περίεργος γρίφος γύρω απο το Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών!


Να υπογραμμίσω συμπολίτη μου πως διανύουμε δεύτερη ημέρα της μετατροπής του 6ου ΣΠ σε κέντρο Υποδοχής παράνομων μεταναστών....

Η κοινωνία καζάνι που βράζει για το αναπάντεχο γεγονός ..
Εφιάλτης της η γειτνίαση που τους παράνομους αλλοδαπους, φόβος της...
οι κάθε λογής ασθένειες αλλά και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν απο μια τέτοια φυλακή!
Η κοινωνία δυστυχώς δεν συγκρατείται και σίγουρα δεν έχει καμία διάθεση να σκεφτεί.Είναι οργισμένη και απο τα σπλάχνα της αναδύονται ο θυμός, οι ρατσιστικές διαθέσεις και η εκδίκηση! Δυστυχώς εκεί μας έφτασαν! 

Μέσα σε αυτό το μπαρουτοκαπνισμένο τοπίο αποτελεί τραγέλαφο η αντίδραση κάποιων αιρετών που απελπισμένα προσπαθούν να συμβαδίσουν στα νέα ήθη!
Η Κόρινθος έχει υποστεί μια τεράστια πολιτισμική επίθεση!
Και την έχει υποστεί καιρό τώρα!Στα τετράγωνα του κέντρου της αποφασίζεται το μέλλον και η νέα τάξη πραγμάτων της πρωτευούσης. 
 Δυστυχώς εκεί κερδίζονται στοιχήματα και ξεπληρώνονται υποχρεώσεις..

Κι εμείς μετά οι κοινοι θνητοί  τρέχουμε σήμερα να ανταποκριθούμε  στο κάλεσμα της ντουντούκας  της δημοτικής αρχής που έλεγε:"Συμπολίτες είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση! Στις 7.00 όλοι έξω απο το στρατόπεδο!"

Και θα πάμε όλοι γι αυτό που μας βρήκε!

Που είναι παράνομο μιας και το στρατόπεδο μας βρίσκεται μέσα στο κεντρικό ιστό της πόλης..
Θα πάμε όλοι και ας μην μπορούμε να απαντήσουμε στον γρίφο που τίθεται απο το πρωι στα ορθάδικα "Ποιος ανέλαβε να σιτίσει τους λαθρομετανάστες!"
Γιατί εαν αυτός απαντηθεί τότε ενδεχομένως κάποιοι εγνώριζαν και προετοιμάζονταν!

Είναι επίσης λυπηρό να διαπιστώνεις το εξαιρετικά μικρό και ανήμπορο της πολιτικής ηγεσίας του τόπου σου. Να αντιλαμβάνεσαι ότι  τεράστιοι  νιώθουν μόνο στα ορθάδικα του κέντρου και πόσο "μικροί" είναι προσπαθώντας με πολιτικαντισμούς και στημένα γραπτά να διασωθούν  απο το πρωτοφανές στραπάτσο!
Χθες κανείς τους δεν είπε κάτι!Παρά μόνον πως δεν γνώριζαν ,δεν ήξεραν και οτι διαφωνούν με την δυσμενή εξέλιξη.
Τρείς βουλευτές κυβερνητικοί δήλωναν αιφνιδιασμένοι απο την απόφαση!

Εαν αυτό δεν είναι κατάντια αναγνώστη μου,πες μου τι είναι! Εαν κάποιοι γνώριζαν και έχουν μοιράσει  κιολας ρόλους και δουλειές τότε θα σηκωθούν και οι πέτρες στην Κορινθία...Δεν θα μπορεί  να τους σώσει κανένας κονδυλοφόρος .