29 Αυγ 2012

Προβληματισμένοι οι αστυνομικοί με θέματα ασφαλείας του 6ου ΣΠ


Δηλώνουν καταπονημένοι
Η είδηση απο την σημερινή σύσκεψη στο επιμελητήριο, για την οποία δεν ενημερωθήκαμε, δεν είναι βεβαίως πως ο Στάθης Μπούκουρας είχε έντονο διαπληκτισμό με τον κ. Χ. Τετράδη..
Γιατί αυτό ακριβώς έχει βγει μέχρι ώρας προς τα έξω....

Μάθαμε λοιπόν  πως στην  σύσκεψη συμμετείχαν βουλευτές της Κορινθίας, οι ενώσεις αστυνομικών όλης της Πελοποννήσου, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, ο δήμαρχος Κορίνθου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ο προϊστάμενος της υγειονομικής υπηρεσίας.
Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν, για άλλη μία φορά, τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση μετέτρεψε, με συνοπτικές διαδικασίες, ένα ενεργό στρατόπεδο σε κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.
Η  είδηση μέχρι ώρας είναι,σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, πως οι αστυνομικοί έθεσαν θέματα ασφάλειας του στρατοπέδου και ελέγχου της υγείας των μεταναστών που κρατούνται, ενώ υπογράμμισαν ότι η λειτουργία του κέντρου, αποδυναμώνει τις υπηρεσίες της αστυνομίας σε όλους τους νομούς, αφού μετακινούνται αστυνομικοί καθημερινά για την φύλαξη του στρατοπέδου Καλογερόγιαννη απ' όλη την περιφέρεια.

Επιπλέον, σημείωσαν ότι υπάρχει καταπόνηση των αστυνομικών που λόγω και της μετακίνησής τους από τον ένα νομό στον άλλο, εργάζονται ακόμα και 14 ώρες.