27 Απρ 2012

Συνελήφθη ο Α. Λιάτσος μετά από μήνυση της συζύγου του Π. Καμμένου


Στη σύλληψη του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» Αιμίλιου Λιάτσου προχώρησε σήμερα η αστυνομία, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του προέδρου...
 

 των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Όπως ενημέρωσαν οι αστυνομικοί τον κ. Λιάτσο, εκκρεμεί σε βάρος του μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Σύμφωνα με το capital.gr, τη μήνυση έχει υποβάλει η δικηγόρος Έλενα Τζούλη σύζυγος του Πάνου Καμμένου, στο αστυνομικό τμήμα Αγρινίου, ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Όπως φέρεται να αναφέρει στη μήνυσή της, «η εφημερίδα δημοσίευσε το όνομά της και αναφέρθηκε στο πρόσωπό της, παρά το γεγονός ότι είχε εκδοθεί δικαστική απόφαση με την οποία – λόγω παλαιότερων δημοσιευμάτων – υπήρχε απαγόρευση αναφοράς στο πρόσωπό της».

 Πληροφορίες από την εφημερίδα αναφέρουν, ότι η «Παρασκευή και 13» δεν αναφέρθηκε στο πρόσωπο της κα Τζούλη, απλώς συμπεριέλαβε συνέντευξη, στην οποία ο συντευξιαζόμενος μεταφέρει «τηλεφωνική συζήτηση που είχε με τον κ. Καμμένο και τη δεύτερη σύζυγό του Ελένη».

«Τώρα συλλαμβάνεται ο Λιάτσος για τη συκοφαντία του Παρασκευή και 13 με απόφαση της δικαιοσύνης. Τέλος συκοφάντες, έρχονται οι πλαστογράφοι», σχολίασε την ώρα της σύλληψης στο λογαριασμό του στο Twitter o Πάνος Καμμένος.


ΠΗΓΗ: tvxs.gr