22 Νοε 2011

1.170 μόνιμοι και εποχικοί σε δήμους, ΔΕΚΟ και ΕΛ.ΑΣ.


Χίλιες εκατόν εβδομήντα προσλήψεις εποχικών και μόνιμων υπαλλήλων θα πραγματοποιηθούν άμεσα σε 56 φορείς του Δημοσίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ευρύτερου δημόσιου τομέα....


Τις 645 φτάνουν οι νέες θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία, από τις οποίες 495 αφορούν ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό και 50 βοηθητικό και τεχνικό κυρίως προσωπικό στις Σχολές και στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων.


Επιπλέον, το Συμβούλιο της Επικρατείας άναψε το "πράσινο φως" για 100 μόνιμους πτυχιούχους νομικούς, οικονομολόγους και πτυχιούχους ΜΜΕ ειδικών καθηκόντων στην ΕΛ.ΑΣ.

Στο μεταξύ, 40 προκηρύξεις εκδόθηκαν από Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις για 426 θέσεις όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης. Μεγάλο αριθμό θέσεων συγκεντρώνουν η Λέσβος, η Κασσάνδρα, η Λαμία και το Χαϊδάρι.


Εξήντα εννέα θέσεις προκήρυξαν δέκα φορείς του υπουργείου Πολιτισμού, μεταξύ των οποίων και το Μουσείο της Ακρόπολης για 15 εποχικούς. Στα ΕΛ.ΤΑ. οι θέσεις φτάνουν τις δεκαοκτώ, ενώ η ΔΕΗ διεξάγει δύο διαγωνισμούς για δώδεκα εποχικούς.


ΚΟΜΙΣΙΟΝ
Ειδικές θέσεις για Ελληνες


Διαγωνισμούς επιλογής γραμματέων και μεταφραστών διεξάγει η EPSO για τη στελέχωση υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι 66 θέσεις προορίζονται αποκλειστικά για Ελληνες.

ΕΥΡΩΠΗ

Γραμματείς σε Αγγλία, Γαλλία, Κύπρο
1.170 μόνιμοι και εποχικοί σε δήμους, ΔΕΚΟ και ΕΛ.ΑΣ.

Θέσεις γραμματειακής υποστήριξης σε εταιρείες και νομικά γραφεία στη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία και την Κύπρο μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω Eures.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
Ανοίγουν 1.500 θέσεις σε εταιρείες φυσικού αερίου


Από 500 μόνιμους υπαλλήλους θα απασχολήσουν τρεις εταιρείες φυσικού αερίου που θα ιδρυθούν σύντομα. Προβλέπεται να εργαστούν και 5.000 εποχικοί.

Αιτήσεις στα ΕΛΠΕ και σε ιδιωτικές εταιρείες
Προσωπικό ζητούν τα Ελληνικά Πετρέλαια και τέσσερις εταιρείες τροφίμων και πληροφορικής
.

5.000 άνεργοι 55-64 ετών στους δήμους


ΤΟ ΕΘΝΟΣ