14 Οκτ 2011

Εγκρίθηκε η πολεοδομική μελέτη της Αγιας Άννας και του Συνοικισμού


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ  με το υπ. αριθ. 262 και εγκρίθηκε η πολεοδομική μελέτη  επέκτασης και ένταξης τμήματος της πολεοδομικής ενότητας  της «Αγίας Άννας και του Συνοικισμού» του Δήμου Κορινθίων από το αρμόδιο Υπουργείο...
Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, που είχε  για τυπικούς λόγους μπλοκαριστεί μετά από αίτηση που  κατέθεσε συμπολίτη μας το έτος 2008.
Πλέον η συγκεκριμένη ολοκλήρωση της Πολεοδομικής Μελέτης είναι γεγονός, μετά τις κατάλληλες, εμπεριστατωμένες και έννομες, εκ του αποτελέσματος,  ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Κορίνθου δίνοντας έτσι στον Δήμο την δυνατότητα να προωθήσει την κύρωση της πράξης εφαρμογής της συγκεκριμένης περιοχής.
Με την έγκριση  της συγκεκριμένης Πολεοδομικής  Μελέτης, επιλύονται πολλά απο τα προβλήματα των κατοίκων της πολύ μεγάλης «γειτονιάς» , όπως είναι η Αγία Άννα  και ο Συνοικισμός, αποκαθιστώντας «την τάξη» και «λύνοντας τα χέρια» της δημοτικής αρχής για να αναβαθμίσει και αυτή την περιοχή του δήμου μας.
Η Δημοτική Αρχή Κορίνθου μετά το αίσιο αποτέλεσμα που  είχε η ολοκλήρωση της πολεοδομικής μελέτης αποδεικνύει  ότι οι επιλογές της  βρίσκονται προς την σωστή κατεύθυνση. Τα όποια εμπόδια  ενδυναμώνουν όχι μόνο την κρίση της αλλά λειτουργούν και εκπαιδευτικά γιατί έτσι  εμπλουτίζει  περαιτέρω  τις γνώσεις της και την εφοδιάζει παράλληλα με την κατάλληλη εμπειρία για να αντεπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες.