14 Οκτ 2011

"Portfolio Εκπαιδευτικού"


Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου απο τις   11.30-14.00μμ θα πραγματοποιηθεί Εργαστήριο με θέμα:

«Portfolio Εκπαιδευτικού. Η συμβολή του στην επαγγελματική..

ανάπτυξη στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος International Teacher Leadership».
Στο εργαστήριο θα παρουσιαστούν και συζητηθούν μεθοδολογικά και πρακτικά στοιχεία από portfolios που δημιούργησαν εκπαιδευτικοί στη διάρκεια μιας σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο του προγράμματος, στην προσπάθεια τους να αναλάβουν πρωτοβουλίες στο σχολείο, να πειραματιστούν και να βελτιώσουν τις πρακτικές τους στην τάξη, να λειτουργήσουν ως ομάδα, να δικτυωθούν  με άλλα σχολεία.
Στο εργαστήριο θα συμμετάσχουν μέλη της ελληνικής ερευνητικής/υποστηρικτικής ομάδας του διεθνούς προγράμματος «International Teacher Leadership» καθώς και εκπαιδευτικοί από τα συμμετέχοντα ελληνικά σχολεία.

Συντονιστής: Γιώργος Μπαγάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Μεθοδολογίας και Πολιτικών Διά Βίου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στο Τμήμα  Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Πρόεδρος του Οργανισμού Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (Ο.ΕΠ.ΕΚ).
Είσοδος ελεύθερη: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες: Αμαλία Καψάλα, τηλ. 210-5203257, εσωτερικό 420 (εργάσιμες ημέρες και ώρες). Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Πέμπτη, 19/10/2011, 14:00 στο e-mail: amaliakaps@gmail.com