6 Σεπ 2011

Κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και ξεκαθαρίσματα σήμερα στην Περιφέρεια


Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σήμερα στις  5.00 μ.μ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Καλάθι Πελοποννησιακών Αγροτικών Προϊόντων. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολάκου
    Έγκριση παράτασης συμβάσεων μεταφοράς μαθητών....

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πουλάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα προηγηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής,η οποία συγκαλείται για να κατευναστούν λίγο τα πνεύματα που αυτόν το καιρό στην πλειοψηφία είναι ιδιαίτερα οξυμένα,λόγω των επικείμενων εκλογών στην ΕΝΠΕ .
Ο Τατούλης καλείται να αντιδράσει ψύχραιμα απέναντι στα "πράσινα' στελέχη του που αυτή την στιγμή βρίσκονται σε δίλλημα .
Να υπακούσουν στα κομματικά κελεύσματα ή να στηρίξουν αθόρυβα τον Περιφερειάρχη τους που θα αποτελέσει και την "σιωπηρή" επιλογή της ΝΔ..
Μέχρι ώρας ο Τατούλης με την πολιτική τοποθέτηση του,το Σάββατοκύριακο, κατά της οικονομικής κυβερνητικής πολιτικής έχει οριοθετήσει και τις σχέσεις και προθέσεις του με το κυβερνών κόμμα που πριν απο ένα χρόνο τον στήριξε ως υποψήφιο Περιφρεειάρχη.
Απο την άλλη, όλα όσα εγράφησαν για τον Τάσο Χειβοδόπουλο την Κυριακή απο ύποπτους κονδυλοφόρους ,επιδιώκοντας την διαπόμπευσή του,δημιουργησαν μια κατάσταση έκρυθμη.
Επομένως η σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής αποκτά μια ιδιαίτερη βαρύτητα, για την αποκατάσταση των σχέσεων, την οριοθέτηση των τακτικών και πολιτικών μέσα στην Νέα Πελοπόννησο.