5 Σεπ 2011

Επέστρεψε την στήριξη της Ιπποκράτους ο Πνευματικός! Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΠΕΔ


Τι είπες τώρα; 
Ο Αλ. Πνευματικός,διαβάζω,αρνήθηκε μέσω mail στην Ιπποκράτους την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της ΠΕΔ,δηλώνοντας πως δεν θα είναι υποψήφιος!
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πνευματικός εκνευρίστηκε...

με την έγγραφη στήριξη του κόμματος που ουσιαστικά έστελνε την "μπάλα" στην εξέδρα πριν καν ξεκινήσει η μάχη,αφού η πλειοψηφία των δημάρχων της Περιφέρειας, ανήκει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης..
Προτιμούσε να είναι μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα!!Πώς θα μπορούσε αυτό να γίνει,φαντάζομαι πως εκείνος θα έπρεπε να το  να εξηγήσει!
Εκτός αυτού έμπλεκε η υπόθεση πολύ και με την υποψηφιότητα Τατούλη,που το ΠΑΣΟΚ δεν στήριξε κι επομένως παρότι οι δυο άνδρες μέχρι στιγμής έχουν αγαστές σχέσεις ,δεν είχαν πολλά κι ευδιάκριτα περιθώρια συνεργασίας,παρότι αυτό διερευνήθηκε ενδελεχώς! 

Τώρα στην ουσία της είδησης! 
Η κίνηση του δημάρχου αυτή, είναι βαθύτατα πολιτική .
Δείχνει πως σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση, ο δήμαρχος Κορινθίων προτιμά να μην "τσαλακώσει" το αυτοδιοικητικό του προφιλ,ως κομματικός υποψήφιος...
Αποστασιοποιείται σιγά σιγά απο την κυβερνητική κυρίως πολιτική..
Κι αυτό το έχουμε παρατηρήσει σε πολλές αναφορές του ,κατά το πρόσφατο παρελθόν, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο πολιτικός χρόνος όμως απο την άλλη, είναι μετρήσιμος διαφορετικά κι οι ανατροπές στην πολιτική συνήθως αιφνιδιάζουν εαν δεν υπάρξει προσοχή και προεργασία. 
Γι αυτό λοιπόν κι ο δήμαρχος Κορινθίων αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση,απο το να πετάξει απλώς την στήριξη και να προχωρήσει σε μια ανεξάρτητη κάθοδο!
Απο εδώ και στο εξής θα έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις επόμενες κινήσεις του δημάρχου Κορινθίων...γιατί θα έχουμε πολύ ρεπορτάζ αναγνώστη μου