12 Μαΐ 2011

"Έσκισε "χθες το DRTV ! Άψογη η ζωντανή μετάδοση των εγκαινίων της έκθεσης - Λαμπερό το περίπτερο του !



 Στα εγκαίνια της έκθεσης ξεχώρισε το περίπτερο της τηλεόρασης του DRTV ..
Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι των εγκαινίων έσπευσαν να χαιρετήσουν  τους διευθυντές και τους συνεργάτες του καναλιού,που εχθες μετέδοσε απευθείας άψογα ..
 


την εκδήλωση.Υπουργοί, βουλευτές,δήμαρχοι κι επιχειρηματίες συζητούσαν για το πρόγραμμα και τις συνεργασίες της Περιφερειακής τηλεόρασης..



Λαμπερή όπως πάντα και διαρκώς μάχιμη έδινε οδηγίες στους τεχνικούς η Αλεξία Δρίτσα για τον καλύτερο συντονισμό της μεταδοσης των εγκαινίων.

Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μαζί με τον Γιώργο Δρίτσα που δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία και στα φωτοβολταικά..


 Η συνεργασία της χρονιάς!
 Φέτος ήταν η συνεργασία που συζητήθηκε στα τηλεοπτικά πράγματα της Πελοποννήσου..
Το DRTV είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της Τζένης Σουκαρά και εστέφθη απο την πρώτη στιγμή με επιτυχία..Η  "ατζέντα της Πελοποννήσου" έχει ανοίξει στο Περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι
και τα σχέδια για τη νέα σεζόν είναι πολλά..

Οι συνεργάτες του DRTV χθες βράδυ ήταν εκεί..Και κάθε βράδυ στις 8.00 μέχρι την Κυριακή θα βρίσκονται στην έκθεση με απευθείας συνδέσεις και συνεντεύξεις πριν απο το δελτίο ειδήσεων.

Ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός με το Νίκο Νικολόπουλο


Ο Γιάννης ...χθες τα έδωσε όλα!!

Ο Μιλτιάδης Κονοπισόπουλος υπήρξε χθες ένας ιδιαιτερα ευτυχής και φιλόξενος οικοδεσπότης


Νίκος Νικολόπουλος ,Τζένη Σουκαρά, Γιάννης Σταίκος ..Κάθε εβδομάδα δίνουν το δικό τους στίγμα στην τηλεόραση του DR. "Στον αστερισμό της αλήθειας ", "Απέναντι στα γεγονότα" και "Ταξίδι".