2 Απρ 2011

Λυκουρέντζος:"Όχι στην αλλαγή της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου"


Κατηγορηματικά αντίθετος, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, σε τυχόν μεταφορά της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου."Οι μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ σε βάρος της Τρίπολης και του Νομού Αρκαδίας δε γνωρίζουν φραγμούς.. και όρια.Μετά από μια σειρά αποφάσεων, για την απομάκρυνση από την πόλη μας διοικητικών υπηρεσιών, τη συρρίκνωση των στρατιωτικών μονάδων, τις καταργήσεις σχολείων, αλλά και την επενδυτική υποβάθμιση με το νέο αναπτυξιακό νόμο, έρχονται και οι προτάσεις του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Σηφουνάκη που θέτουν σε αμφισβήτηση την έδρα Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Τρίπολη", τονίζει σε δήλωσή του .
Ο κ. Λυκουρέντζος προσθέτει ότι "η ιστορία, ο πολιτισμός του τόπου μας, η Τρίπολη ως πολιτικό, διοικητικό και οικονομικό κέντρο του Μοριά επιβάλλουν σεβασμό και αναγνώριση".
Και υπογραμμίζει , "προσωπικά δεν πρόκειται να δεχθώ την οποιαδήποτε περαιτέρω υποβάθμιση της πόλης και βέβαια ούτε λόγος για τη μεταφορά της πρωτεύουσας της Περιφέρειας Πελοποννήσου εκτός Τρίπολης και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να αποτύχουν."

FIMOTRO