28 Μαρ 2011

Πνίγηκε το όνειρο του Ποσειδώνα για άνοδο μέσα στο Λουτράκι με 22-27


Το Σάββατο στο Λουτράκι έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος ο αγώνας χάντμπολ για την Α2 Εθνική Κατηγορία Ελλάδας μεταξύ των ομάδων Ποσειδών Λουτρακίου – Άρης Νίκαιας. Και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για να μπουν στην διαδικασία των Play Off... της ανόδου με τις καλύτερες προοπτικές. Τα προβλήματα τραυματισμών όμως μέσα στην εβδομάδα περιόρισαν τις επιλογές του προπονητή... για λύσεις και που τελικά κόστισαν μια νέα ήττα στην ομάδα μας.Μπορεί να ολιγώρησε η ομάδα στα τελευταία λεπτά από την κούραση αφού δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις αλλά η προσπάθεια των παιδιών ήταν αξιοζήλευτη. Έτσι για δεύτερη φορά έφυγε η ομάδα μας με κατεβασμένο το κεφάλι μέσα στο γήπεδο της. Μέχρι και τα 7 τελευταία λεπτά το σκορ ήταν στο γκολ 22-22 .
Και η ατυχία συνεχίστηκε αφού ο Παπαδόπουλος στην αρχή του παιχνιδιού έπαθε θλάση στο πόδι του. Ο Αικατερίνης είχε υπηρεσία στον Στρατό, ο Ρουμελιώτης με το γνωστό πρόβλημα με τη δουλειά του, ο Γκίκας με την υπηρεσία του, ο Κατούντας με το χέρι του και ο Χαντζηκωνσταντίνου με σφίξιμο στο δικέφαλο. Παρά όμως τα προβλήματα οι παίκτες τα έδωσαν όλα και πάλεψαν για την νίκη αφού την ήθελαν πάρα πολύ.
Απέναντι της είχε μια ομάδα με πάθος και με πίστη σε αυτό που ήθελε. Και το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία που της δινόταν. Και οι αντίπαλοι είχαν ελλείψεις αλλά με μισή ομάδα δεν ήρθαν. Είχαν και ένα καλό τερματοφύλακα που στάθηκε πολύ καλά στα δοκάρια του και με αρκετές αποκρούσεις έδινε λύσεις στην ομάδα του. Σύμμαχός του και τα δοκάρια.
Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο πάντως είδε έναν αγώνα παρά πολύ όμορφο αφού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν και πολύ δυναμισμό να πάρουν το ροζ φύλλο του αγώνα.
Οι μάχες και οι κόντρες ήταν το αλατοπίπερο στον αγώνα. Οι γρήγορες επιθέσεις και οι διάφορες μορφές άμυνας έδειχναν μια προσπάθεια που καθήλωνε τον κόσμο και ανέβαζε την αγωνία στα ύψη. Και αυτό το αποδεικνύει η ένδειξη των 10λέπτων στην διάρκεια του παιχνιδιού 4-2,7-7,11-12ημ.,16-14,19-20,22-27.
Με την ήττα αυτή η ομάδα μας στην ουσία έδωσε το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου στην ομάδα του Άρη Νίκαιας αφού έχει το  πάνω χέρι με τους τέσσερις βαθμούς διαφορά από εμάς αλλά και το πλεονέκτημα έδρας που έχει στα Play Off.
Κρίμα πάντως για την ομάδα μας που για ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι δεν κατάφερε να ανταποκριθεί σε ένα κρίσιμο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και η ατυχία συνέχισε στα κρίσιμα παιχνίδια να μας χτυπάει την πόρτα.

Και είναι κρίμα για τους 100 και επιπλέον θεατές που ήταν στο γήπεδο που ενώ είδαν ένα συγκλονιστικό αγώνα είχαν την πικρή γεύση από την ήττα της ομάδας μας.
Τους ευχαριστούμε πολύ που έδωσαν με την παρουσία τους ένα δυναμικό παρών για την προσπάθεια του σωματείου μας στην συμμετοχή του στον Αγώνα Ζωής.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ - 37-27
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ - 28-27
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - 27-24
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓ.-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - Διεκόπη 2 λεπτά πρίν τελειώσει ο αγώνας.
Το ματς ΓΑΣ Κιλκίς-Πανσερραϊκός αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί την Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα.

Βαθμολογία (σε 19 αγώνες)
1. ΓΑΣ Κιλκίς* 34
2. Άρης Νίκαιας 30
3. Ποσειδώνας Λουτρακίου 26
-. Αρίων Πτολεμαΐδας 26
5. Φοίβος Συκεών 24
6. Αρχέλαος Κατερίνης 20
7. ΓΣ Κορωπί 19
8. Παράδεισος Αμαρουσίου* 12
-.Φαίακας Κέρκυρας 12
10. Αλέξανδρος Αξιούπολης* 8
-.Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων* 8
12. Πανσερραϊκός 0 404-580
Οι ομάδες ΓΑΣ Κιλκίς, Πανσερραϊκός, Παράδεισος Αμαρουσίου και Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Δίλπετα 4/9. Πέναλτυ 7/7, 4/5
Τα δεκάλεπτα : 4-2,7-7,11-12ημ., 16-14,19-20,22-27
Ποσειδών Λουτρακίου:
Συνοδός-Υπεύθυνος Αποστολής: Τυφτικίδης Λάζαρος
Προπονητής: Χαντζηκωνσταντίνου Κώστας.
Σύνθεση ομάδας: Γιογκαράκης, Σακελλαρίου, Κατούντας 1 , Πιερράκος 3 , Χατζηκωσταντίνου , Παπαδόπουλος 1, Βασιλειάδης 3 , Ρουμελιώτης 2 ,Βουγιάνοβιτς 11, Τούρκια 1 , Παλαιολόγος Π., Μουτσάι, Μπένας, Σγουρός.
Προπονητής Παράδεισος Αμαρουσίου : Μελετάκος Π.
Ριγάκης 4 , Κουρής, Μελετάκος 3 , Αντύπας 3, Μαλανδρένης, Μπουλουμπασης, Χρηματόπουλος, Κλιμακόγλου,Τριάντης 5, Μουρελάτος 3, Δαμίγος, Γραμματικόπουλος 6, Διαμαντάκος 3 Πολίτης.