6 Ιαν 2011

«Κοπρίτες» ξανά οι δημόσιοι υπάλληλοι και «ζώα» δημοσιογράφοι και αναγνώστες του Ελεύθερου Τύπου!



Νέα πρόκληση από τον Θόδωρο Πάγκαλο χθες .
Αποκάλεσε τους αναγνώστες και τους εργαζόμενους του Ελεύθερου Τύπου «ζώα», ενώ επέμενε στον χαρακτηρισμό «κοπρίτες» για τους δημοσίους υπαλλήλους! Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης...
αναφερόμενος στο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου που αποκάλυπτε ότι δεν θεωρεί τους σύγχρονους Έλληνες γνήσιους απόγονους του Περικλή, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της εφημερίδας και των αναγνωστών της: «Κάτι φοιτητές του κώλου από την Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα από τα όσα είπα και αυτά τα ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα παρουσίασαν όπως ήθελαν. Απορώ. Απορώ πιο πολύ όχι μόνο με τα ζώα του Ελεύθερου Τύπου, αλλά και με τα… ζώα που τον διαβάζουν», είπε μετά τη διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Στη συνέχεια, επέμενε και για τους «κοπρίτες» : «Τα έχω πει στο Βήμα και επαναλαμβάνω. Αν κάποιος διορίσει ένα κοπρίτη για να πάρει τις ψήφους της οικογένειας του, τι σημαίνει αυτό; Θα πάψει να είναι κοπρίτης αυτός ο δημόσιος υπάλληλος; Θα αλλάξει; Δεν πρέπει να φύγει; Αυτό είπα»!
Σε ανακοίνωσή της η εφημερίδα τονίζει πως οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητά του. “Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργού να δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ’ έξιν υβριστή αντιπρόεδρό του”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.
newpost