17 Δεκ 2010

Σημαντική συνάντηση του Δ/ντα Συμβούλου της ΕUROBANK με τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας




Το Επιμελητήριο Κορινθίας επισκέφθηκε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου ο Διευθύνων σύμβουλος  της Eurobank EFG κ. Νίκος Νανόπουλος συνοδευμένος από τους Γενικούς Διευθυντές της Τράπεζας κ .Π Μαντά και Ε Καββαλο καθώς και τον κ Γιάννη Κοσμά δ/ντη υποκαταστήματος Κορίνθου....

στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς και επιχειρηματίες .
Στη διάρκεια της συνάντησης με τη διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου και επιχειρηματίες ο κ.Ν. Νανόπουλος αναφέρθηκε στις εκτιμήσεις της τράπεζας για την εξέλιξη της οικονομικής κρίσης και τις χρηματοδοτήσεις που γίνονται στο Νομό Κορινθίας συγκριτικά με άλλους  Νομούς .

 
Αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια της χρηματοδότησης πρωτοβουλιών σε δυναμικούς τομείς όπως εξαγωγές και τουρισμός , την διάθεση και δυνατότητα της τράπεζας να δανειοδοτήσει επιχειρήσεις –παλαιούς και νέους πελάτες .

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος αφού περιέγραψε τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις Κορινθιακές Επιχειρήσεις και την ανάγκη στήριξης και χρηματοδότησης  τους , τόνισε τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το επιμελητήριο για την ανάπτυξη,  όπως τα Επιχειρηματικά Πάρκα .

Συμφωνήθηκε να γίνουν και άλλες ανοιχτές συναντήσεις με επιχειρηματίες και με θέματα που αφορούν την τράπεζα και τις επιχειρήσεις όπως είναι η στήριξη των εξαγωγών και η χρηματοδότηση