12 Δεκ 2010

Ο Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Σούκουλη



    Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Οι οριακές καταστάσεις, απαιτούν καίριες αποφάσεις. Ο  Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ και ο προπονητής, Γιάννης Σούκουλης, αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη.

   Ο  Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ ευχαριστεί τον Γιάννη Σούκουλη και εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το έργο του  Γιάννη Σούκουλη στα δέκα χρόνια  ήταν ανεκτίμητο , μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και παράλληλα πικραμένους επειδή η εικόνα αυτή δεν συνδυάστηκε με τα ανάλογα αποτελέσματα. Τώρα είναι η στιγμή να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα και να οδηγήσουμε την ομάδα μας στη νίκη την Κυριακή, εναντίον της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ. Εκεί, στο  Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, δώδεκα αθλήτριες θα παλέψουν ενωμένες για να ξεφύγει η ομάδα μας από την πλασματική θέση στην οποία βρίσκεται».
   Πιστεύουμε  σαν ομάδα  θα πετύχουμε  και να είναι όλοι & όλες σίγουροι, ότι αυτό που χτίζουμε με κόπο μαζί τέσσερα χρόνια έχει πολύ γερά θεμέλια και βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την