17 Απρ 2021

Ράλλυ Ακρόπολις : Οι απέλπιδες προσπάθειες της Περιφέρειας "να χρυσώσει το χάπι" μιας βαριάς ήττας


Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στην χώρα μας οπωσδήποτε πιστώνεται ως κυβερνητική επιτυχία. Αυτό όμως δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται ως "μαστίχα" από τα αυτοδιοικητικά στελέχη στην προσπάθειά τους να καλύψουν την μεγάλη ήττα που υπέστη η Κορινθία χθες , χάνοντας την ευκαιρία να γίνει το Λουτράκι η κοιτίδα του φετινού θεσμού. Επί της ουσίας αυτό αποτελεί ήττα..

για την Περιφέρεια ,αφού έμεινε εκτός από το πολιτικό παιχνίδι και παρασκήνιο που διεξήχθη.

Ο δημαρχος Γ. Γκιώνης προσπάθησε πολύ και στην είδηση πως χάσαμε το Ράλλυ υπήρξε ανθρώπινος. Μίλησε για πολιτική απόφαση, έδειξε και ενοχλημένος. Και πικραμένος. 

Αντιθέτως η Περιφέρεια, δια του κ. Γκιολή ο οποίος χθες πανηγύριζε πως "επέστρεψε" ο θεσμός στην Ελλάδα, και η παρακάτω δήλωση του κ. Νίκα, δείχνει ή ότι δεν έχει  ακόμα κατανοήσει τι συνέβη κι επομένως δικαιολογείται απόλυτα η ήττα που υποστήκαμε ή προσπαθεί  να χρυσώσει  το χάπι στους Κορινθιους, για να περάσει το γεγονός στα ψιλά!

Σύμφωνα με τον κ. Νίκα η Κορινθία κέρδισε και μια διαδρομή την 1η ημέρα.

Μόνο που οι Κορίνθιοι γνωρίζουν καλά πως την ειδική διαδρομή των Αγίων Θεοδώρων θα την κέρδιζε η Κορινθία. Δεν αποτέλεσε διεκδίκηση του Περιφερειάρχη. 

Και τελικώς σε κάποιες στιγμές που ο τόπος αδικείται ας  το ομολογήσουμε κ. Περιφερειάρχα πως μας αδίκησαν ! Εδώ μπροστά σας ειπώθηκε πως θα φέρουν και....κρουαζιερόπλοια για να μείνουν οι τουρίστες στον Αγιο Κωνσταντίνο!!

Υπάρχουν κάποια θέματα που προκαλεί ΤΈΤΟΙΑ κομματική πειθαρχία !!!

Διαβάστε την δήλωση του Περιφερειάρχη:

“Η Περιφέρειά μας μέσα από τη συμμετοχή της σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα είναι αυτονόητο οτι θα ωφεληθεί τουριστικά. Είναι μια ευκαιρία έμμεσης διαφήμισης σε ένα δυνητικό κοινό εκατομμυρίων θεατών.

Είναι σημαντικό που επανήλθε το Ράλλυ Ακρόπολις στην Πελοπόννησο και ευελπιστούμε τα επόμενα χρόνια περισσότερες περιοχές της Περιφέρειάς μας να περιλαμβάνονται στις αγωνιστικές δραστηριότητες του Ράλλυ.”


Τζένη Σουκαρά