17 Ιουν 2021

Κάτι πιο συγκεκριμένο για τον Ακροκόρινθο θα μας πείτε;


 Επικοινωνία είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, διαβάζουμε, σχετικά με τον προγραμματισμό της Περιφέρειας για τον φωτισμό των κάστρων στον Ακροκόρινθο και τη Μονεμβασιά.

Οπως είναι γνωστό,λέει η ανακοίνωση...

  για το κάστρο της Μονεμβασιάς, υπάρχει προϋπολογισμός 980.540,40 ευρώ που αφορά στον σχεδιασμό, τις προμήθειες και την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων για τον φωτισμό του θρυλικού βράχου, μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας, του υπουργείου Πολιτισμού και του δήμου.

“Η προμελέτη προχωρεί και εκτιμάται ότι ο διαγωνισμός, για μελέτη κατασκευή, θα μπορέσει να γίνει περί τον ερχόμενο Νοέμβριο” δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Εξ άλλου, προχωρεί και το θέμα του φωτισμού στον Ακροκόρινθο, λέει πάλι η Περιφέρεια, η οποία βέβαια δεν μας λεει τι είπε με την κα Μενδώνη, όπως φρόντισε για την Μονεμβασιά,αλλά μας λέει πως έκαναν τηλεδιάσκεψη  μεταξύ τους (Περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχες)

Τι είπαν στην τηλεδιάσκεψη, άγνωστο. Δεν αναφέρεται επίσης απολύτως τίποτα. 

Άκρα του τάφου σιωπή!

Κάτι πιο συγκεκριμένο θα μας πείτε κ. Νίκα εκτός του ότι τηλεδιασκέπτεσθε  με τους συνεργάτες σας ως οφείλετε και να μας πληροφορείτε πως συνομιλείτε με υπουργούς χωρίς να μας λέτε τι είπαν;