4 Απρ 2021

Yποψηφιότητες - Αργολίδα: Tα φαβορί, οι αποχωρήσεις, οι εκπλήξεις και οι καραμπόλες των ψηφοδελτίων!

 


Όπως όλα δείχνουν, εθνικές εκλογές σύντομα,  δεν πρόκειται να έχουμε. Η πανδημία και η αναταραχή που έχει επέλθει στην κοινωνία δεν το επιτρέπει.
Η σταδιακή αποκατάσταση με τους εμβολιασμούς, με την υποχώρηση  και με τα χρήματα που πέφτουν αλλά και που πρόκειται να πέσουν  μάλλον επικρατέστερη ημερομηνία είναι..
ο Φεβρουάριος-Μαρτιος του 2022 και επαναληπτικές Απρίλιο ή Μάϊο.

Ωστόσο, τα "πολιτικά μαγειρέματα" τώρα γίνονται!

Ας δούμε λοιπόν πώς έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα:

Νέα Δημοκρατία : Μια έδρα. Και ο βουλευτής  ,ο Γ.  Ανδριανός, είναι "στα κάτω του". Κούρασε πολύ με τα μνημόσυνα και τα βαφτίσια. Σε όλα τα μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζει ο τόπος ήταν και είναι μακριά και κρυμμένος και αυτό μάλλον θα το πληρώσει .

Σιδέρης Βασ.- Κριγγου Σονια- Παναγιωτοπούλου Ελένη :Eίναι αρκετά δυνατοί και ανεβασμένοι, τουλάχιστον οι δύο πρώτοι. Φαίνεται πως  ένας από τους δύο μπορεί να πάρει την έδρα. Ο χρόνος βέβαια των εκλογών και η συγκυρία πραγμάτων δεν αποκλείουν να κάνει  την έκπληξη η Ε. Παναγιωτοπούλου! Έχει πολύ ενδιαφέρον το προσεχές διάστημα.

ΣΥΡΙΖΑ: Μια εδρα. Εδώ θα έχουμε μια από τα ίδια , ακλόνητος φαντάζει ο Γκιόλας.

ΚΙΝΑΛ : Μια εδρα. Εδώ θα έχουμε γλέντι, διότι ο Χειβιδοπουλος αλλάζει τα δεδομένα και απ' ότι φαίνεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό βγαίνει πρώτος και παίρνει και την έδρα.

Δήμος Άργους δημοτικές εκλογές

Μόλις άρχισε να διαφαίνεται ή να πιστεύουν ότι ο Καμπόσος θα φύγει προς την περιφέρεια (αυτός όπου και να πάει θα κερδίσει γιατί έχει πείσει για την δουλειά που κάνει και είναι πολύ ισχυρός στη βάση, στην κοινωνία), έπεσαν όλοι πάνω του, δημοτικοί του σύμβουλοι αλλά και πολύς κόσμος για να παραμείνει στον Δήμο. Φαίνεται ότι έχει κλείσει το θέμα και παραμένει αμετακίνητος και ακλόνητο φαβορί στο δήμο του.

Έτσι εξηγείται γιατί ο πονηρός Χειβιδοπουλος κοιτάει τη βουλή, όπου οι υπολογισμοί δείχνουν μια εύκολη σχετικά εκλογή (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια) .Εκείνος ζητάει να είναι πρώτος από τους 5 υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ και αυτό μάλλον είναι εύκολο έως αστείο γι' αυτόν να το πετύχει.

Το επόμενο ερώτημα είναι η" παράταξη Χειβιδοπουλου στο Άργος τι θα κάνει ;"

Ποιος θα ηγηθεί; Εδώ θα έχουμε κλάματα.

Αφού στεγνώσουν τα κροκοδείλια δάκρυα -που πας Τάσσο  και μας αφήνεις - θα ξεκινήσει η Ελληνορωμαϊκή πάλη σε ζευγάρια αλλά και όλοι μαζί. 

Ποιοί θα παλεψουν; 

Ασφαλώς οι έχοντες άγνοια κινδύνου  (sic)!

Δεν πας κόντρα στον Καμπόσο όταν έχει αλλάξει ο εκλογικός νόμος και δίνει εκλογή από 43% την πρώτη Κυριακή.

Όμως, οι διεκδικητές όπως το βλέπω θα είναι : Δικαιωματικά πρώτος ο Κ. Γκαργκασουλας, μετά στη σειρά Νίκος Χαρτοφυλης, Σοφία Δημάκη ( νεαρή αλλά, έχει πάρα πολλούς φαν γιατί είναι έξυπνη , μορφωμένη και αρκετά γοητευτική). Τέλος, ο μικρός Τασος Θωμόπουλος(γιος του Γιάννη) αν και αρκετά δυνατός, πρέπει να μάθει να περιμένει , διότι μια οδυνηρή ήττα τώρα από τον Κάμποσο θα του καταστρέψει το όποιο μέλλον επιθυμεί και σχεδιάζει.

Σημείωση: Η σύμπραξη ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ όσο υπάρχει ο Καρουζος δεν γίνεται.

Χωριστά θα κατέβουν και ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά να πάει καλύτερα.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.


paratiritis-news.com