13 Μαρ 2021

Όλα αυτά τα έχουμε ξαναζήσει...


Αγαπητέ Πιτσιρίκο,

έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο οι αθλιότητες των αναρχικών, των κομμουνιστών και των φίλων τους στη χώρα. Είδαμε μέσα σε μια εβδομάδα σημεία και τέρατα, που είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, η απόδειξη, ότι είναι γεγονός η αριστερή εκτροπή της χώρας μας. Μια εκτροπή για την οποία δίνει σκληρή μάχη στα μαρμαρένια αλώνια του...

σταλινισμού και της αθεΐας, να την αποσοβήσει ο κολοσσός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους άξιους λοχαγούς του.

Πρώτα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου απερίσκεπτοι πολίτες, ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση μέλους της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και γείτονά τους, βγήκαν να λιαστούν αψηφώντας πλήρως τους κανόνες υγειονομικής ασφάλειας, φωνάζοντας, τραγουδώντας και φτύνοντας.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν κι έναν 8χρονο που φταρνιζόταν ασταμάτητα, χωρίς να βάζει το χέρι μπροστά στο στόμα του. Ως εκ τούτου, ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενο να επιληφθούν του ζητήματος οι αρμόδιες αρχές.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο των πολλαπλών παραβάσεων, αφού ευγενέστατα απηύθυναν συστάσεις που δεν εισακούστηκαν, αναγκάστηκαν να επιβάλουν τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα.

Οι αντιδράσεις των παραβατών ήταν άμεσες και ύβρεις εκτοξεύθηκαν προς τα όργανα της τάξης, ενώ μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες άλλων πολιτών, που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, ότι η 5χρονη αδερφή του 8χρονου που φταρνιζόταν συνέχεια, πατούσε το πόδι του αστυνομικού με το πατίνι της και του τραγουδούσε.

Αμέσως τότε, η γνωστή αλληλεγγύη των αριστερών έκανε την εμφάνισή της και ο έξαλλος νεαρός, εξέχον μέλος αναρχοσυνδικαλιστικής οργανώσεως, επενέβη, εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές προς τους αστυνομικούς, επιχειρώντας μάλιστα να αποσπάσει το όπλο του ενός αστυνομικού όπως είναι ολοφάνερο στο βίντεο.

Όπως ήταν απόλυτα φυσικό, με ταχύτατο και εντελώς αναίμακτο τρόπο, πράγμα που οφείλεται στην άρτια εκπαίδευσή τους, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον θρασύτατο νεαρό αναρχοσυνδικαλιστή, ο οποίος θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για μία σειρά αδικημάτων.

Η συνέχεια δόθηκε με το κάλεσμα των ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25, αλλά κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ και του Α.Τσίπρα σε συγκέντρωση και πορεία ενάντια στη δήθεν αστυνομική βία.

Ευτυχώς, αγαπητέ Πιτσιρίκο, παρά τον καταιγισμό ψευδών ειδήσεων από τα αμέτρητα ΜΜΕ της αριστεράς, τα οποία έχουν κυριαρχήσει σε τηλεόραση και διαδίκτυο και χρηματοδοτούνται από σκοτεινούς ανθελληνικούς κύκλους, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν λιγοστός.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει, ότι την αποκλειστική ευθύνη πλέον για την εξάπλωση του κορονοϊού δεν την έχει ο Α. Τσίπρας, όπως πολύ σωστά επαναλαμβάνει όποτε μπορεί στις περιορισμένες εμφανίσεις του στα ΜΜΕ ο υπουργός αναπτύξεως κ. Γεωργιάδης.

Ο εφιάλτης, όμως, ήταν η συγκέντρωση των μπαχαλάκηδων, στων οποίων τις τάξεις πλέον κρύβονται και αλλοδαποί πράκτορες, ο οποίοι θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω της σκληρής και ανυποχώρητης στάσης του στα εθνικά θέματα και απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις και τον δικτάτορα Ερντογάν.

Οι ύπουλοι πράκτορες, με πρωταγωνιστή τον συλληφθέντα Ιρακινό που ανέτρεψε τον αστυνομικό από το δίκυκλο και την αρωγή των γνωστών αγνώστων μπαχαλάκηδων, αφού κατάφεραν να αποσπάσουν τον πεσμένο αστυνομικό από τους συναδέλφους του ύστερα από σκληρή μάχη σώμα με σώμα, τον λιντσάρισαν άγρια προκαλώντας του ανεπανόρθωτες σωματικές βλάβες.

Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τους υπόλοιπους αστυνομικούς, που γλίτωσαν από τις ορδές των μπαχαλάκηδων και πρακτόρων, οι οποίοι εγκλωβισμένοι στους δρόμους και τα στενά της Νέας Σμύρνης, υπέστησαν άγριο εκφοβισμό με ύβρεις από τα μπαλκόνια, πράγμα που όπως πολύ σωστά είπε η ευρωβουλευτής της ΝΔ κυρία Μαρία Σπυράκη απαγορεύεται, ενώ, για κάμποσες ώρες, άλλοι κάτοικοι τους κυνηγούσαν με δολοφονικές διαθέσεις μέσα στις γειτονιές, μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες, όταν και τελικά κατάφεραν οι διμοιρίες της ομάδας ΔΡΑΣΗ & ΔΙΑΣ να απεγκλωβιστούν.

Περιττό να πούμε, ότι τα ίδια αίσχη συνεχίστηκαν και στο ΑΠΘ, όταν κανίβαλοι δήθεν φοιτητές επιτέθηκαν με μολότοφ, καδρόνια, γυψοσανίδες, καρέκλες, πέτρες και τσιμεντόπλινθους στις αστυνομικές δυνάμεις, που επιχείρησαν να εκκενώσουν τους χώρους του πανεπιστημίου.

Χαρακτηριστική η περίπτωση νεαρής δήθεν φοιτήτριας, με αχαρακτήριστη αμφίεση, η οποία όπως βλέπουμε στο βίντεο καθυβρίζει και κλωτσάει τους άνδρες της ΥΜΕΤ, δοκιμάζοντας την υπομονή τους.

Τη ίδια ώρα, κατάπτυστοι συμμορίτες του διαδικτύου προσθέτουν την ηχητική επένδυση που τους βολεύει, σε βίντεο τραβηγμένο από την κάμερα που έχει στη στολή του ο αστυνομικός και που παρουσίασε στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ ο μετριοπαθής και αμερόληπτος δημοσιογράφος κ. Δ. Οικονόμου. Επιδεικνύουν μάλιστα την απέραντη αλητεία, να κάνουν λογοπαίγνιο με το επώνυμο του, αποκαλώντας τον Δημήτρη Υπονόμου.

Κλείνω με ένα απόσπασμα άρθρου του εξαιρετικού αποδομητή της αριστεράς Τάκη Θεοδωρόπουλου στη Καθημερινή και εύχομαι σύντομα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βγει νικητής από αυτό το δύσκολο σιμουλτανέ (πανδημία, οικονομία, αριστερή ηγεμονία, τρομοκρατία) με τη βοήθεια των δημοκρατικών πολιτών πάντα. Μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε.

“Συμμορίες όπως οι οπαδοί του Κουφοντίνα, οι Ρουβίκωνες, οι «Αλληλέγγυοι» με τους μετανάστες, που τις κρίσιμες στιγμές συναντιούνται με χουλιγκάνους ή τον βαθύ υπόκοσμο. Κρίσιμες είναι οι στιγμές, όταν αυτές οι συμμορίες έρχονται αντιμέτωπες με την αστυνομία. Οι Σπαρτιάτες απέφευγαν να συγκρούονται επί μακρόν με τον ίδιο εχθρό, για να μη διαφθαρούν από τα ελαττώματά του. Η αστυνομία συγκρούεται εδώ και δεκαετίες με τις ίδιες συμμορίες. Είναι λογικό, να έχει διαφθαρεί από τα ήθη τους.

Η «άτυπη επιτροπή Αλιβιζάτου» προχθές απεφάνθη, ότι τα επεισόδια της αστυνομικής αυθαιρεσίας οφείλονται στην ατιμωρησία. Ας το δεχθώ. Πού, όμως, είναι οι δολοφόνοι της Μαρφίν; Και πόσους συμμορίτες έχει συλλάβει η αστυνομία και τα δικαστήρια τους αφήνουν ελεύθερους, για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους;”

Την εκτίμηση και την αγάπη μου σε όλο τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει το μπλογκ σου.

Νίκος από Πάτρα

Υ.Γ. Φίλε Πιτσιρίκο, δεν ήσουν τυχερός όπως συχνά λες. Ήσουν προνοητικός. Και γι’ αυτό είσαι ήρεμος και χαλαρός εκεί στη Ζάκυνθο. Νομίζω, πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, να είσαι και παγερά αδιάφορος για αυτά που συμβαίνουν.


(Αγαπητέ Νίκο, δεν είμαι ο μόνος που έχει την αίσθηση, πως όλα αυτά τα έχει ξαναζήσει. Επίσης, δεν είμαι ο μόνος που ξέρει τη συνέχεια. Άσε να χτυπιούνται αυτοί που έχουν προσωπικό συμφέρον από αυτό. Νίκο, αισθάνομαι πολύ τυχερός που δεν είμαι στην Αθήνα. Από μακριά, μου φαίνονται όλοι σαν τρελοί. Οπότε, λέω να μείνω μακριά. Αν προσέξεις, πιο καθαρά από όλους βλέπουν την κατάσταση στην Ελλάδα οι φίλοι που κάνουν podcast ή γράφουν κείμενα από το εξωτερικό. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net