10 Φεβ 2021

Ο Νίκας με 8,5 εκ€ και ...ελικόπτερο ; κατά των κουνουπιών της Πελοποννήσου!


Όπου να ειναι αρχίζει η μάχη μεταξύ Π. Νίκα και ...κουνουπιών, για την σωτηρία των πολιτών της Πελοποννήσου. Μόνο που φέτος η "μάχη" απ' ότι μαθαίνουμε θα κοστίσει περι τα 8,5εκ. Ευρώ! Δηλαδή σχεδόν διπλάσιο ποσό.. απ´ αυτό που δαπανούσε η Περιφερειακή Αρχή του Π. Τατούλη και η οποία ειχε δεχθεί κριτική και σκληρή επίθεση δίχως όρια απ´όλους τους αντιπολιτευόμενους συνδυασμούς και των εχόντων την ...ευθύνη ενημέρωσης των πολιτών!

Το περίεργο ειναι πως ουδείς προς το παρόν δεν αντιδρά και ούτε ...ενοχλούν στο ελάχιστο τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Ούτε κάν τους...θεματοφύλακες της ηθικής και της διαφάνειας Αντιπεριφερειάρχες και Περ. Συμβούλους του.


Ν. Φλαούνας 

Επίσης γίνεται συζήτηση και για έναν ...περίεργο "όρο" της διαγωνιστικής διαδικασίας. Πρόκειται για την υποχρέωση του αναδόχου να διαθέτει...ελικόπτερο!

Αλήθεια, το στο καλό  θα κάνει το ελικόπτερο στην μάχη αντιμετώπισης των κουνουπιών; 

Οι αεροψεκασμοί έχουν απαγορευτεί. 

Αν είναι για την αφ' υψηλού παρακολούθηση της "μάχης" ένα απλό ντρόουν θα ήταν αρκετό.

Εκτός αν η "μάχη" είναι τόσο σοβαρή και χρειαστούν τα νεα "Ραφάλ" που παίρνουμε απο την Γαλλία να βοηθήσουν την κατα ...4,5 εκ.ευρω ακριβότερη ...πολεμική επιχείρηση του Νίκα, κατα των κουνουπιών!