16 Ιαν 2021

"Στα λευκά" τα χωριά του Ξυλοκάστρου και της Σικυώνας - Σε επιφυλακή οι δήμοι - Ο "Λέανδρος" στην Κορινθία (φωτογραφίες)

 


Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κακοκαιρία «Λέανδρος» η οποία έφερε χιόνια και τσουχτερό κρύο στις περισσότερες περιοχές της χώρας και στην Κορινθία.  Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα οι χιονοπτώσεις επεκτάθηκαν σε ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο. Από τα ξημερώματα..


η κακοκαιρία πλήττει και την Κορινθία με βροχή και κρύο, ενώ στα ορεινά του νομού χιονίζει ακατάπαυστα.


Tρίκαλα Κορινθίας

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα σημειωθούν χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές.


Tρίκαλα Κορινθίας

Τα εκχιονιστικά του Δήμου είναι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενα, σε συνεργασία με τα μηχανήματα και την Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.


Φενεός

Καλούνται οι πολίτες  να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και όταν αυτό είναι αναγκαίο να φέρουν στα οχήματα τους αντιολισθητικές αλυσίδες στο ορεινό οδικό δίκτυο του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης



Κρυονέρι

Τα  ξημερώματα το χιόνι έφτανε τους 10 περίπου πόντους στον δήμο Σικυωνίων  ..Πολιτική  προστασία Δήμου κ Περιφέρειας είναι σ επιφυλακή επί 24ώρου δίπλα στον πολίτη... Ο δήμαρχος Σταματόπουλος καλεί από τα ξημερώματα τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κ να έχουν απαραιτήτως μαζί τους  αντιολισθητικές αλυσίδες



Λαύκα

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FB ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ