26 Νοε 2020

Η συνέντευξη Τατούλη στη ΝΕΤ: Τι απάντησε για την διοίκηση Νίκα και το πολιτικό του μέλλον (βίντεο)


Για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας μίλησε την Τρίτη το βράδυ στη Νότια Ελληνική Τηλεόραση και στην εκπομπή "NET live " ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στην πανδημία, στους κυβερνητικούς χειρισμούς,στο 2ο lock down το οποίο άργησε, όπως είπε. Στα ερωτήματα των δημοσιογράφων του Π. Μουρίκη και της Τζ. Σουκαρά ο πρώην Περιφερειάρχης μίλησε για όλα Για το φυσικό αέριο, το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στο θεμα της "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ"σημειώνοντας πολλές φορές πως πρόκειται για σκευωρία από πλευράς περιφερειακής αρχής. Ο πρώην Περιφερειάρχης είπε πως δεν υπάρχει κανένα έλλειμα και πως όλα αυτά που έχουν γίνει τα προκαλεί ο Π. Νίκας γιατί θέλει να κάνει μια εταιρία που θα είναι μόνος του, χωρίς τους δήμους.Ανησυχώ για τον τόπο μου και για την χώρα μου, είπε όταν ερωτήθηκε για το πολιτικό του μέλλον. "Όντας στέλεχος της κεντρικής πολιτικής σκηνής θα είμαι πάντα παρών", απάντησε. 

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι παρών στις επόμενες εθνικές  εκλογές , καθώς επίσης υπογράμμισε πως δεν θα αφήσει τους Πελοποννήσιους που τόσα χρόνια τον εμπιστεύονται και τον υποστηρίζουν. 

Δείτε όλη την συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στον Π. Μουρίκη και στην Τζ. Σουκαρά