2 Νοε 2020

EPsilon Art Gallery: Οι σημαντικές δράσεις της μέχρι και τον Δεκέμβριο - Τι μπορείτε να δείτε


Η EPsilon Art Gallery λόγω του ασταθούς περιβάλλοντος που προκύπτει εξαιτίας  της πανδημίας και για να εξακολουθήσει να είναι σε πολιτιστική επικοινωνία με την Κορινθιακή κοινωνία έχει προγραμματίσει δράσεις προς.. το παρόν μόνο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

Συγκεκριμένα:

Από 7-27 Νοεμβρίου έχει προγραμματίσει την Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής του Παντελή Σταματέλου 

και

 από 18/12/2020 έως 8/1/2021 την Ομαδική  Έκθεση “DARK n LIGHT”


Αξίζει να σημειωθεί πως η EPsilon Art Gallery είναι από το 2013 μέλος του Πανελλήνιου  Συνδέσμου Αιθουσών Τέχνης Ελλάδος (ΠΣΑΤ).Αυτό αποδεικνύει και την συμβολή της στον Πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια, αρκεί να σημειωθεί πως ο  ΠΣΑΤ δέχεται ως μέλη μόνο Gallery με διαχρονικά  σημαντικό πολιτιστικό έργο. Αυτή την στιγμή έχει 35 μέλη εκ των οποίων μόνο δύο από την Πελοπόννησο ( την EPsilon Art Gallery και μια γκαλερί από την Πάτρα).


Στην διάρκεια της λειτουργίας της έχει παρουσιάσει μέσω ατομικών και ομαδικών εκθέσεων έργα εκατό πενήντα και πλέον Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, τόσο καταξιωμένων όσο και νέων. Οι καλλιτέχνες ανήκουν κυρίως στο χώρο της ζωγραφικής και της γλυπτικής. Μεγάλοι καλλιτέχνες που έχουν αγγίξει τα όρια του μύθου στα εικαστικά δεδομένα, πέρασαν από τον χώρο της.. (ενδεικτικά αναφέρονται οι ζωγράφοι Δ. Μυταράς, Χρόνης Μπότσογλου, Γιώργος Σταθόπουλος και οι γλύπτες Θεόδωρος Παπαγιάννης, Κυριάκος Ρόκκος, Τάκης Μπέσσας και πολλοί άλλοι).


EPsilon Art Gallery, Παναγίας Γιάτρισσας 12, Λουτράκι , 6977 878481,


Email: epsilonartgallery@hotmail.com


Web sites: www.epsilonartgallery.blogspot.com & www.epsilon-artgallery.com