17 Οκτ 2020

Προβληματίζει η Κόρινθος τον Χαρδαλιά - Σήμερα συνεργεία του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν τεστ ΔΩΡΕΑΝ στην Κόρινθο

 


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την τακτική ενημέρωση χθες, έκανε ειδική αναφορά στην Κόρινθο, μαζί με την  Θεσσαλονίκη, την Καστοριά και τα Ιωάννινα. «Αν δείτε στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, θα δείτε περιοχές που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες κάποια παραπάνω από τον...

μέσο όρο του 14ημέρου κρούσματα. Το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη, η Καστοριά, η Κόρινθος δείχνουν να έχουν μια μικρή αύξηση του μέσου όρου που έχουν βγάλει μέχρι τώρα προφανώς μας ανησυχεί και αυτή είναι η δουλειά η δική μας. Να βλέπουμε σε κάθε περιφερειακή ενότητα τι εικόνα έχουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Μπορεί πολύ εύκολα μέσα σε 48 ώρες να δημιουργηθούν μικρά cluster ή μικρές εξάρσεις ή μικροί πολλαπλασιαστές σε περιοχές που θα δημιουργήσουν τεράστιο ζήτημα».

Θυμίζουμε πως πολλές φορές έχουμε επισημάνει πως από τις αρχές Οκτωβρίου τα κρούσματα στην Κορινθία έχουν αυξηθεί κατά πολύ..

Ενημερώνουμε πως σήμερα και αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου και θα διενεργεί ΔΩΡΕΑΝ τεστ κορωνοϊού.