12 Αυγ 2020

Η Περιφέρεια μετράει ήττες : Χάσαμε ΚΑΙ το ΣΔΙΤ για έναν απίστευτο λόγο!


Το γεγονός πως χάσαμε και το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων , το περίφημο ΣΔΙΤ που τόσο πολεμήθηκε, χρησιμοποιήθηκε για πολιτικούς καιροσκοπισμούς και κατόπιν αγκαλιάστηκε από όλους το χάσαμε. 
Και αυτή η είδηση αποτελεί τούτη την ώρα που η Πελοπόννησος εξακολουθεί να είναι μια...

χωματερή, είναι βόμβα μεγατόνων, αφού μεγαλώνει τα αδιέξοδα στο θέμα των απορριμμάτων.Η αλήθεια είναι πως όταν δεν πιστεύεις ένα έργο δεν μπορείς και να το υπερασπιστείς. Αυτό συνέβη με τον Παναγιώτη Νίκα που μετρά τέτοιες μεγάλες ήττες πολλές. 

Διότι όταν είσαι δεκαετίες αυτοδιοικητικός, θα πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι και αυτά που δεν θες, αν είναι για το καλό του τόπου σου. 
Χάσαμε το φυσικό αέριο με ευθύνη της Περιφέρειας και τώρα τη ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα.

Το θέμα των απορριμμάτων έλεγε ο κ. Νίκας προεκλογικά πως θα πρέπει ο Π. Τατούλης να το αφήσει να το χειριστεί η νέα περιφερειακή αρχή. Και αφού έχασε ο Τατούλης η συγκυρία τα έφερε έτσι να το χεοριστεί ο Νίκας. Και οι χειρισμοί Νίκα έφτασαν στο τελευταιό έγγραφο. 
Και το έγγραφο που ήλθε λέει πως -  Άκουσον! Άκουσον!-  Δεν πρόλαβαν οι Υπηρεσιες λογω των καλοκαιρινών αδειών και του covid19 να φτιάξουν το φακελλο προς την αρμόδια ευρωπαικη Επιτροπή .

* Με αυτά και με εκείνα η Περιφερειακή αρχή Νίκα θα μείνει στην συλλογική μνήμη ως μια αφαιρετική Περιφερειακή διοίκηση..Όχι αυτοδιοικηση. 

Δείτε το έγγραφο