10 Απρ 2020

Συγχαρητήρια επιστολή του διευθυντή της Α/θμιας εκπαίδευσης Κορινθίας προς όλους τους εκπαιδευτικούς


Η Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζει την ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ της σε όλους τους εκπαιδευτικούς, προϊσταμένους/ες, υποδιευθυντές/ντριες, διευθυντές/ ντριες όλων των σχολικών μονάδων, για τις τεράστιες...


προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά στην οργάνωση της εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης των παιδιών του ελληνικού λαού, των παιδιών μας. 
Ο κ. Αντωνίου αναφέρει συγκεκριμένα:
"Σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο για την πατρίδα μας και όλο το κόσμο, με  πολύ κόπο, με ελάχιστα μέσα, μέρα και νύχτα, ξεπεράσατε πολλά εμπόδια για να βρεθείτε στο πλευρό των μαθητών/μαθητριών σας. Οι μαθητές μαζί με τις οικογένειές τους σας περιμένουν, έστω και μέσα από τις οθόνες των ηλεκτρονικών μέσων, να χτίσετε μαζί τους την ελπίδα, τη φαντασία, το γέλιο και το όνειρο κόντρα στο ζοφερό περιβάλλον που συνεχώς απλώνεται γύρω μας. Ξέρετε, όταν τα μέσα είναι λίγα και η γνώση περιορισμένη, τότε το αποτέλεσμα μετρά 2/πλα και 3/πλα στις καρδιές των ανθρώπων. Γιατί  υπάρχει, αυτή η κρυφή και πολλαπλασιαστική προστιθέμενη αξία, το φιλότιμο και η προσπάθεια, που αναγνωρίζει η κοινωνία.  
Ευχόμαστε σε όλους/ες από καρδιάς, υγεία πάνω απ΄ όλα και δύναμη για τη συνέχιση του έργου σας.
Και πάλι Συγχαρητήρια."