6 Δεκ 2019

Αντώναρος: Έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις, θα συνιστούσα άλλες δύο παραιτήσεις «αρίστων»


Με μία σύντομη αλλά εύγλωττη ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή «προβλέπει» την επόμενη μέρα μετά την απομάκρυνση του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη.


 Ο κ. Αντώναρος αναφέρει, πως είναι «μόνο η αρχή του παγόβουνου», σημειώνει, πως έρχονται και άλλες αποκαλύψεις και προβλέπει, πως σύντομα θα αναγκαστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να καλέσει στην κυβέρνηση την αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Η απομάκρυνση (γιατί φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για παραίτηση) Διαματάρη είναι περισσότερο πολυδιάστατη για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα και ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.

Έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις ΚΑΙ για άλλους μη εκλεγμένους ΑΡΙΣΤΟΥΣ ( όπως με πληροφορούν οι πηγές μου). Γι αυτό θα συνιστούσα σε δύο από αυτούς να παραιτηθούν για προσωπικούς λόγους, πριν τους αποκεφαλίσουν. Για την ώρα δεν θα πω περισσότερα.

Τέλος: Πριν συμπληρωθεί τρίμηνο από σήμερα, ο Μητσοτάκης θα έχει εξαναγκασθεί εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσει την απόφασή του και να καλέσει την Ντόρα Μπακογιάννη στη κυβέρνηση και να της αναθέσει τον συντονισμό του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας όπου ο ίδιος αλλά κι όσοι τον συμβουλεύουν στο παρασκήνιο -- και κάποιοι από μας ξέρουμε ποιοι είναι -- είναι επιεικώς ανεπαρκείς.»

Evangelos Antonaros
16 ώρες πριν
Η απομακρυνση ( γιατί φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για παραίτηση) Διαματάρη είναι περισσοτερο πολυδιαστατη για όσους ξέρουν πρόσωπα και πραγματα και ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.

Ερχονται κι άλλες αποκαλύψεις ΚΑΙ για άλλους μη εκλεγμένους ΑΡΙΣΤΟΥΣ ( όπως με πληροφορούν οι πηγές μου). Γι αυτό θα συνιστούσα σε δύο απο αυτούς να παραιτηθούν για προσωπικούς λόγους πριν τους αποκεφαλίσουν. Για την ώρα δεν θα πω περισσότερα.

Τελος: Πριν συμπληρωθεί τρίμηνο από σήμερα ο Μητσοτάκης θα εχει εξαναγκασθεί εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσει την απόφαση του και να καλέσει την Ντορα Μπακογιάννη στη κυβέρνηση και να της αναθέσει τον συντονισμό του τομέα Εξωτερικων και Αμυνας όπου ο ίδιος αλλά κι όσοι τον συμβουλεύουν στο παρασκήνιο -- και κάποιοι από μας ξέρουμε ποιοι είναι -- είναι επιεικώς ανεπαρκείς.

ΠΗΓΗ: documentonews.gr