16 Νοε 2019

Ο Ηλίας Λαρσινός με το χαμόγελο του πατέρα του στην έκθεση "Πελοπόννησος ΕXPO"

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο μας έκανε να θυμηθούμε έναν  μεγάλο Κορίνθιο επιχειρηματία κυρίως όμως έναν αγαπημένο άνθρωπο.

Στο φωτογραφικό ενσταντανέ βλέπουμε τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη, τον αντιπρόεδρο Σωτήρη Σπηλιωτακάρα και τον υπεύθυνο ΚΕΠΙΧ Δημήτρη Μπίτζιο, να επισκέπτονται το περίπτερο της εταιρίας "ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε." και τον Ηλία Λαρσινό, γιο του αξέχαστου Γιάννη Λαρσινού, που έχει αναλάβει τα ινία της επιχείρησης με ιδιαίτερη επιτυχία και δυναμισμό. 
Και θυμηθήκαμε το 2016 , αλλη μια μεγάλη έκθεση στην Τρίπολη, η πρώτη κοινή έκθεση των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, όπου βραβεύθηκε ο Γιάννης Λαρσινός για την προσφορά  και την επιτυχή  πορεία της επιχείρησης του.



Η αλήθεια είναι πως λείπει ο Γιάννης Λαρσινός απο την Κορινθία και απο την Πελοπόννησο, το συγκινητικό όμως είναι πως βλέποντας τον γιο του Ηλία στην έκθεση, με το ίδιο χαμόγελο και την ίδια φιλική προσέγγιση προς όλους, εμείς που γνωρίζαμε τον πατέρα του, χαμογελάμε με μεγάλη ικανοποίηση, αντιλαμβανόμενοι πως το DNA υπάρχει και είναι πανίσχυρο. 
Ευχόμαστε στον Ηλία Λαρσινό μόνο επιτυχίες.