21 Φεβ 2018

Ο Ερντογάν δεσμεύεται να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για την χρεοκοπία της Ελλάδας


Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία έχει βάλει η δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν, πως, αν η Τουρκία καταλάβει την Ελλάδα, θα φροντίσει ο ίδιος, ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη για την χρεοκοπία της χώρας.
«Δεν είναι δυνατόν να χρεοκοπεί μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μην οδηγείται κανείς στην Δικαιοσύνη» σημειώνει ο Ταγίπ Ερντογάν.


 Ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρει ακόμα, πως είναι ντροπή για έναν ιστορικό λαό όπως οι Έλληνες, να έχουν καταντήσει δουλάκια της ντόπιας Μαφίας των πολιτικών και των ολιγαρχών.

«Μόνο ένας δουλοπρεπής λαός θα δεχόταν μετά από την χρεοκοπία της χώρας του να του πουν οι πολιτικοί "μαζί τα φάγαμε"» ανέφερε στη δήλωσή του ο Τούρκος πρόεδρος.

Παράλληλα, ο Ερντογάν επισημαίνει, πως η χρεοκοπία και αυτά τα σκάνδαλα που έγιναν στην Ελλάδα, θα ήταν αδύνατο να συμβούν επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, οι Έλληνες βιάστηκαν να αποχωρήσουν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και να φτιάξουν το δικό τους κράτος, αφού σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα, πως δεν ήταν έτοιμοι για ένα τέτοιο βήμα.

Ο Ταγίπ Ερντογάν προσφέρεται, να απελευθερώσει την Ελλάδα από ντόπιους και ξένους τύραννους, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες να βιώσουν μερικούς ακόμα αιώνες υποταγής στους Τούρκους και να είναι έτοιμοι σε πεντακόσια χρόνια να φτιάξουν ένα κανονικό κράτος.

Επίσης, ο Ταγίπ Ερντογάν επισημαίνει τον κίνδυνο, να διαλυθεί η Ελλάδα, αν δεν την καταλάβουν οι Τούρκοι, ώστε να κρατήσουν τους Έλληνες ενωμένους.
Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος δεσμεύεται προσωπικά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της Ελλάδας.

Η δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν αντιμετωπίζεται θετικά από τους περισσότερους Έλληνες, αφού ο Ταγίπ Ερντογάν είναι ο μόνος πια, που μπορεί να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για την χρεοκοπία της χώρας.

Με Ερντογάν θα φτιάξουν τα πράγματα.

Έρχονται καλύτερες μέρες.


Read more: pitsirikos.net