6 Μαρ 2017

Μητέρα παίκτη του Survivor τάιζε κρυφά τον γιο της


Με αποβολή από το παιχνίδι κινδυνεύει παίκτης του Survivor, μετά από την αποκάλυψη πως η μητέρα του ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο και τον τάιζε στα κρυφά.
Η μητέρα του παίκτη δεν άντεχε, να βλέπει το παιδί της από την τηλεόραση να πεινάει, οπότε ταξίδεψε με αεροπλάνο μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, έχοντας στις αποσκευές της τα φαγητά που είχε μαγειρέψει.


 Αφού φόρεσε ρούχα παραλλαγής και έβαψε το πρόσωπό της με φούμο, η μάνα μπήκε ένα βράδυ μυστικά στο στρατόπεδο των Μαχητών και ξύπνησε τον γιο της.

Αρχικά, ο γιος της νόμιζε πως βλέπει εφιάλτη, αλλά η μάνα του τον μπούκωσε με κεφτεδάκια, πατάτες τηγανητές, τυροπιτάκια, σπανακόπιτα και γαλακτομπούρεκο, με αποτέλεσμα να στουμπώσει ο κώλoς του, γιατί είχε συνηθίσει να τρώει μόνο καρύδες και τσουκνίδες.

Η μητέρα πήγαινε κάθε βράδυ με τα τάπερ και τάιζε τον γιο της, αλλά δεν την είχε αντιληφθεί κανείς, γιατί γλιστρούσε σαν σκιά μέσα στο σκοτάδι.

Η Ελληνίδα μάνα δεν τάιζε μόνο τον γιο της, αλλά του έδινε και συμβουλές, να προσέχει τις γυναίκες που συμμετέχουν στο παιχνίδι, γιατί θέλουν όλες να τον τυλίξουν, επειδή είναι κελεπούρι.

Η μητέρα του παίκτη τον συμβούλευε, να προσέχει τις παρέες του και να προσέχει να μην πέσει στα ναρκωτικά, ενώ του πήγε και μια εικόνα της Παναγίας για να κάνει το σταυρό του.

Επίσης, η αθάνατη Ελληνίδα μάνα έδωσε και μια ζακετούλα στον γιο της, επειδή πίστευε, πως οι άλλοι παίκτες τον ξεσκεπάζουν επίτηδες το βράδυ, για να πουντιάσει, να πάθει πνευμονία και να είναι προτεινόμενος για αποχώρηση προς τον ουρανό.

Η παρουσία της Ελληνίδας μάνας θα περνούσε απαρατήρητη, αν οι παίκτες δεν είχαν τη συνήθεια, να χέζoυν όλοι παρέα πίσω από τους κοκοφοίνικες.

Κάποιος παίκτης παρατήρησε, πως ενώ τα κακάκια όλων είχαν το ίδιο σκατί χρώμα, τα κακά του συγκεκριμένου παίκτη ήταν σκατά που μαρτυρούσαν διαφορετική διατροφή.

Η παραγωγή του παιχνιδιού έστειλε τις κoυράδες του παίκτη στα εργαστήρια του Survivor στη Μασαχουσέτη και οι επιστήμονες (μετά από ενδελεχή έρευνα) κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως ο παίκτης είναι ντοπαρισμένος με κεφτεδάκια και λουκάνικα.

Τώρα, οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να αποφασίσουν, αν ο παίκτης θα αποβληθεί από το παιχνίδι, ενώ υπάρχει η σκέψη, να διεξαχθεί δημοψήφισμα, για να αποφασίσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net