21 Δεκ 2017

Έξαλλος ο Στέλιος Ράμφος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή αναφέρθηκε στον Αϊνστάιν


Αναταραχή στην Νέα Δημοκρατία έχουν προκαλέσεις οι αντιδράσεις του Στέλιου Ράμφου στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναφερθεί σε ένα απόφθεγμα του Αϊνστάιν (που δεν ήταν του Αϊνστάιν) από το βήμα της Βουλής.
Ο Στέλιος Ράμφος έγινε έξαλλος, όταν...


άκουσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρεται στον Αϊνστάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος είπε, πως δεν είναι δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να καταφεύγει στον Αϊνστάιν, όταν έχει δίπλα του έναν Στέλιο Ράμφο.

Ο Στέλιος Ράμφος είπε σε άλλους Έλληνες φιλοσόφους (από τους πολλούς που υπάρχουν σήμερα), πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει δικά του αποφθέγματα, για να κατατροπώσει στη Βουλή τον Τσίπρα και τον Τσακαλώτο.

Αυτό που ενόχλησε τον Στέλιο Ράμφο είναι, πως πήγε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με Άδωνι και Βορίδη (αλλά και τα φιλελέ φασισταριά της αυλής του Κυριάκου) και ο Μητσοτάκης δεν είπε ούτε ένα απόφθεγμά του.

Ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος πιστεύει, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε να πει στη Βουλή το γνωστό απόφθεγμά του «Είναι καλό πράγμα, να κάνεις το καλό» ή έστω την εμβληματική του φράση «Όλοι σε αγαπάνε, όταν είναι έτοιμοι να χύσουν», που την διεκδικεί και η Μαντόνα.
Η οργή του Στέλιου Ράμφου είναι τεράστια, ενώ αισθάνεται και αδικημένος επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συνέχεια με ένα σκίτσο του Αρκά στο χέρι, αν και ο Αρκάς δεν πήγε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους μαθητές του φιλόσοφου, ο Στέλιος Ράμφος σκοπεύει να εγκαταλείψει τη φιλοσοφία και να το ρίξει στα σκίτσα, μπας και καταφέρει να συγκινήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να τον αναφέρει στη Βουλή.

Αν ούτε με το σκίτσο τα καταφέρει, ο Στέλιος Ράμφος θα φορέσει ράσο και θα κλειστεί στη Μονή Φιλοσόφων στο Άγιον Όρος.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net