19 Δεκ 2017

Σάκης Ρουβάς και Αντώνης Ρέμος αποχωρούν από τη Νέα Δημοκρατία


Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η απουσία του Σάκη Ρουβά και του Αντώνη Ρέμου από το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Η απουσία των δυο καλλιτεχνών από το συνέδριο, θορύβησε τη βάση της Νέας Δημοκρατίας, αφού Ρουβάς και Ρέμος αποτελούσαν εγγύηση, πως θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη...


για την εκτίναξη της οικονομικής ανάπτυξης και την κατάκτηση της ευημερίας.

Οι δυο καλλιτέχνες θεωρούν, πως εξαπατήθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος προτίμησε, τελικά, τον Στέλιο Ράμφο και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, απογοητεύοντας τις Ρουβίτσες και τις Ρεμίτσες, που είχαν κατακλύσει το χώρο του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, περιμένοντας να αποθεώσουν τα είδωλά τους.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντώνης Ρέμος εξέφρασαν την ενόχλησή τους ιδιαίτερα για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, αφού τον Ράμφο δεν τον ξέρουν και θεωρούν πως είναι πρωτοεμφανιζόμενος στην πίστα.

Ρουβάς και Ρέμος τηλεφώνησαν γεμάτοι οργή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και του ζήτησαν, να τους πει ένα τηλεπαιχνίδι, στο οποίο να έχει συμμετάσχει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ώστε να έχει το προβάδισμα απέναντί τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους απάντησε ψύχραιμα, πως ο Μαρκουλάκης το 2006 (όταν τα έβρισκε ακόμα όλα υπέροχα στην Ελλάδα, που κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία) παρουσίαζε το Survivor ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία, προκαλώντας τρόμο στους Τουρκαλάδες.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, Ρουβάς και Ρέμος συναντήθηκαν σήμερα το πρωί και αποφάσισαν, να αποσύρουν τη στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν, πως ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντώνης Ρέμος είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχουν αντιδράσεις από τους 53, που υποστηρίζουν, πως με τον Ρουβά και τον Ρέμο ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τη μαρξιστική του ταυτότητα και θα ψηφίζει φιλελέ μνημόνια και όχι επαναστατικά.

Η απώλεια του Σάκη Ρουβά και του Αντώνη Ρέμου έχει προκαλέσει διαμάχες στην Νέα Δημοκρατία, αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητά την επιστροφή τους στο κόμμα, απειλώντας, πως, αν δεν επιστρέψουν, θα αρχίσει πάλι να πουλάει νανοβιονικά γιλέκα.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net


Read more: https://pitsirikos.net/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81/#ixzz51irLYvCP