31 Οκτ 2017

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα


Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση, πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, ενώ έχουμε διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία.
Η είδηση πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα (όπου βρίσκονται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό)...


έσκασε σαν βόμβα, αφού είχε προηγηθεί η φυγή του καθαιρεθέντος προέδρου της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν, στο Βέλγιο, όπου μάλλον θα ζητήσει πολιτικό άσυλο.

Η ισπανική κυβέρνηση ζητάει την άμεση έκδοση των παικτών της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, ενώ ο πρέσβης της Ισπανίας έχει κλειδωθεί στην πρεσβεία στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και απειλεί να αυτοκτονήσει τρώγοντας σοκολατάκια.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει προβληματιστεί με την αίτηση ασύλου από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, ενώ η Νέα Δημοκρατία ζητάει την έκδοσή τους στην Ισπανία.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση στους παίκτες της Μπαρτσελόνα γιατί κι αυτός ήταν πολιτικός εξόριστος στο Παρίσι, μέχρι έξι χρονών.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα σκοπεύει να μεταφέρει την έδρα της ομάδας στην Αθήνα, και να δηλώσει για έδρα το ΟΑΚΑ ή το Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Η Μπαρτσελόνα θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετατρέποντάς το στο πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα στον κόσμο.

Η μεταφορά της έδρας της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, θα προσελκύσει εκατομμύρια φιλάθλους από όλο τον κόσμο στην πατρίδα μας, οδηγώντας την χώρα μας στην ανάπτυξη και στην εκτίναξη του ελατηρίου της οικονομίας.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net