16 Ιουν 2017

Γιατί δεν βρίσκουν νταντά ενώ δίνουν 50.000 λίρες μισθό;


Ένα ζευγάρι από τη Σκωτία προσφέρει 50.000 λίρες μισθό το χρόνο σε οποιαδήποτε νταντά αναλάβει, να φροντίσει τα ανήλικα παιδιά του. Όμως δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμη καμία, ενώ η αγγελία είναι 100% πραγματική. Γιατί όμως; 
Η απάντηση βρίσκεται (όπως πάντα) στα ψιλά γράμματα.


 Η νταντά θα πρέπει να παρέχει πρωινό στα παιδιά, να τα πηγαίνει και να τα περιλαμβάνει από το σχολείο, να τα βοηθάει με τα μαθήματά τους και να τα βάζει για ύπνο. Θα ζει στο δικό της μικρό διαμέρισμα στο σπίτι της οικογένειας, με την δική της κουζίνα και τουαλέτα. Επίσης, τρία βράδια την εβδομάδα θα είναι ελεύθερη να βγαίνει έξω τα βράδια. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να είναι ανεκτική με τον κόσμο του παραφυσικού, καθώς φαίνεται, πως το σπίτι είναι στοιχειωμένο.

Η οικογένεια εξηγεί, ότι είναι πρόθυμη, να προσφέρει ένα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο χρηματικό ποσό για την συγκεκριμένη θέση, καθώς έχουν χάσει πέντε νταντάδες μέσα σε ένα χρόνο. 
Όλες τους είχαν κάνει λόγο για παραφυσικά φαινόμενα μέσα στο σπίτι, όπως περίεργους θορύβους και έπιπλα που μετακινούνται μόνα τους, γεγονότα που δεν έχει βιώσει ποτέ το ζευγάρι, αν και τους είχε γνωστοποιηθεί, ότι το ιστορικό κτίριο στο οποίο κατοικούν, θεωρείται στοιχειωμένο.