22 Μαΐ 2017

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετακομίζει στα Εξάρχεια


Προβλήματα έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Κολωνακίου, η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μετακομίσει στην όμορφη γειτονιά τους, αφού μετά τον Κώστα Σημίτη, έχουν και τον Μητσοτάκη με τους φρουρούς του και τα αυτοκίνητα που πιάνουν όλες τις ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να...


μετακομίσει από την Κηφισιά σε μια πιο λαϊκή γειτονιά, ώστε να τονώσει το λαϊκό προφίλ του και να πείσει τους πολίτες, πως θα κάνει μαζί τους μια συμφωνία αλήθειας, για να απελευθερώσουν μαζί το μέλλον.

Αρχικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να μετακομίσει στο Πέραμα, αλλά οι κάτοικοι του Περάματος τον θεωρούν μαύρη γάτα και απείλησαν, πως, αν έρθει αυτός στη γειτονιά τους, αυτοί θα πάνε να μείνουν στην Κηφισιά.

Το Κολωνάκι κρίθηκε καλή επιλογή, γιατί είναι μια γειτονιά που χρειάζεται αναμόρφωση.

Τα τελευταία χρόνια είναι άπειρα τα ρεπορτάζ για τους γιατρούς του Κολωνακίου που είναι πρώτοι στη φοροδιαφυγή.

Βέβαια, οι γιατροί του Κολωνακίου ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, οπότε δεν χρειάζονται αναμόρφωση.

Επίσης, δεν υπάρχει εγκληματική συμμορία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, που να μη μάθουμε, πως σε αυτήν συμμετέχουν και γνωστά πρόσωπα από το Κολωνάκι.

Είναι αξιοπερίεργο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει, πως, όταν γίνει πρωθυπουργός, θα καθαρίσει τα Εξάρχεια, ενώ είναι προφανές, πως το Κολωνάκι έχει πιο άμεση ανάγκη από καθάρισμα.

Η αστυνομία πρέπει να πάρει εντολή να καθαρίσει το Κολωνάκι, όχι τα Εξάρχεια.

Πάντως, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που άφησε την Κηφισιά και μετακόμισε σε μια γειτονιά γεμάτη εγκληματικά στοιχεία, όπως το Κολωνάκι.

Αυτό αποδεικνύει, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γενναίος και δεν φοβάται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί τώρα, πως δεν είναι πρέπον για να έναν μελλοντικό πρωθυπουργό να μένει σε μια περιοχή γεμάτη εγκληματίες, οπότε σκοπεύει να αφήσει το Κολωνάκι και να μετακομίσει στα Εξάρχεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην μπλε πολυκατοικία της πλατείας Εξαρχείων,
ώστε το απόγευμα να κατεβαίνει στην πλατεία και να συζητάει με τα παιδιά του χώρου για το αναρχικό κίνημα.

Η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μετακομίσει στα Εξάρχεια, είναι βέβαιο πως θα καθαρίσει και τα Εξάρχεια, αφού θα ξενερώσουν όλοι και θα φύγουν από την περιοχή.

Αν θέλεις να καθαρίσει και να νεκρώσει μια περιοχή, στείλε τον Μητσοτάκη να μείνει εκεί.



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net