27 Απρ 2017

Μητσοτάκης και Τσίπρας παίρνουν διαζύγιο και παντρεύονται τις καθηγήτριές τους


Τρίζει το πολιτικό σκηνικό, μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να πάρει διαζύγιο και να παντρευτεί μια καθηγήτριά του από το σχολείο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε, να μιμηθεί τον Εμανουέλ Μακρόν (ο οποίος έχει παντρευτεί την καθηγήτριά του, που τον περνάει 24 χρόνια), ώστε να πείσει Έλληνες και Ευρωπαίους για την πίστη του στο ευρωπαϊκό ιδεώδες.


 Ήδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εντοπίσει την καθηγήτρια που του έκανε Μαθηματικά, η οποία είναι 80 χρονών αλλά κρατιέται μια χαρά.

Αρχικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να παντρευτεί την καθηγήτρια που του έκανε Αρχαία (και είναι μόνο 74 χρονών) αλλά η γυναίκα είναι παντρεμένη και αρνείται να πάρει διαζύγιο.

Ενδιαφέρον έδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για την καθηγήτρια της Ιστορίας, αλλά η γυναίκα έχει πάθει Αλτσχάιμερ.

Το πρόβλημα είναι, πως η καθηγήτρια των Μαθηματικών δεν θέλει να παντρευτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη (γιατί δεν θέλει να έχει πεθερό τον Μητσοτάκη και κουνιάδα την Ντόρα), αλλά θα την αναγκάσουν να τον παντρευτεί με το ζόρι.

Η έξυπνη ιδέα του Κυριάκου Μητσοτάκη να παντρευτεί την 80άρα καθηγήτρια των Μαθηματικών έχει προβληματίσει τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σκέφτεται να τον μιμηθεί, για να αποδείξει, πως είναι πιο Ευρωπαίος από τον Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πάρει διαζύγιο και θα παντρευτεί την 70άρα καθηγήτρια των Αγγλικών του, η οποία δεν τον θυμόταν, γιατί ο Αλέξης έκανε συνέχεια κοπάνα από τα Αγγλικά, για να πουλάει κουπόνια της ΚΝΕ.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net