19 Απρ 2017

Ολόγραμμα θα χρησιμοποιήσουν οι Έλληνες πολιτικοί στις συγκεντρώσεις τους

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι Έλληνες πολιτικοί, με την επιλογή του υποψήφιου προέδρου της Γαλλίας, Ζαν Λικ Μελανσόν, να κάνει τις προεκλογικές του ομιλίες με ολόγραμμα, ώστε να...


γίνονται συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις ταυτόχρονα.

Ο Αλέξης Τσίπρας βαριέται πάρα πολύ τα ταξίδια για προεκλογικές ομιλίες (γιατί είναι πολύ μεγάλος τεμπελχανάς), οπότε σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία, ώστε να μιλάει σε συγκέντρωση στην Αθήνα και το ολόγραμμά του να εμφανίζεται ταυτόχρονα σε δεκάδες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στους συνεργάτες του, πως θα προτιμούσε να είναι αραχτός σε έναν καναπέ στο σπίτι του και να μιλάει από κει, ώστε να μην χρειαστεί να πάει σε καμία συγκέντρωση, οπότε τώρα θα πρέπει να φτιάξουν και το ολόγραμμα του καναπέ, για να μην φαίνεται ο Αλέξης σαν να πετάει.

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως, είναι ενθουσιασμένος με την επιλογή του Μελανσόν να χρησιμοποιήσει ολόγραμμα, αν και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει τις αντιρρήσεις του, γιατί ο Μελανσόν είναι υποψήφιος της Αριστεράς και ο Άδωνις δεν τους αντέχει αυτούς τους κομμουνιστές με τα κομμουνιστικά ολογράμματα.

Άλλωστε, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν χρειάζεται ολόγραμμα για τις ομιλίες του, αφού έχει την ικανότητα να είναι σε πολλά σημεία ταυτόχρονα και να μην μπορείς να τον αποφύγεις με τίποτα.

Η τεχνολογία του ολογράμματος αναμένεται να δώσει κάποιο ενδιαφέρον στις επόμενες εκλογές (όταν γίνουν), αφού οι Έλληνες εντυπωσιάζονται με κάτι τέτοια και είναι σίγουρο, πως θα βρεθούν πολλές χιλιάδες βλαμμένοι, που θα θέλουν να δουν το ολόγραμμα της Φώφης Γεννηματά στην Καρδίτσα και να του πετάξουν λουλούδια.

Σε μια εποχή που οι προεκλογικές συγκεντρώσεις συγκινούν μόνο τα κομματόσκυλα και οι πολίτες δεν βλέπουν τον λόγο να ψηφίζουν, το ολόγραμμα μπορεί να σώσει τους Έλληνες πολιτικούς, αφού θα τραβήξει το ενδιαφέρον των πολιτών, που θα βγάζουν selfie με το ολόγραμμα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ολόγραμμα να κρίνει τις επόμενες εκλογές.

Δηλαδή, μπορεί να νικήσει ο υποψήφιος, που θα έχει το καλύτερο και πιο πειστικό ολόγραμμα.

Θα νικήσει αυτός με το καλύτερο ολόγραμμα, γιατί έχουν το ίδιο πρόγραμμα.



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net