3 Φεβ 2017

Η δυναμική παρουσία της "ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε." στην Zootechnia 2017 (φωτο)


Το πιο σημαντικό «ραντεβού» του κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού κλάδου δίνεται αυτές τις ημέρες στην 10η Διεθνή Έκθεση Zootechnia, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo στο χρονικό διάστημα 2-5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.Η φετινή Zootechnia όπως όλα δείχνουν,θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις των τελευταίων ετών με αυτό το αντικείμενο, καθώς συγκεντρώνει πάνω από 900 εκθέτες και υπερβαίνει τα επίπεδα..Τα εγκαίνια έγιναν εχθές απο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.
Στην έκθεση  βρέθηκε και ο γγ Αγροτικής Πολιτικής Χαράλαμπος Κασίμης ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντήσει και Κορίνθιους εκθέτες. Περνώντας απο το εντυπωσιακό περίπτερο της μεγάλης Κορινθιακής εμπορικής εταιρίας ζωοτροφών "ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε" είχε την δυνατότητα  να συζητήσει  τις τρέχουσες εξελίξεις  με την Έλενα Δημητροπούλου και τον Παναγιώτη Βενετσάνο. 
Η «Zootechnia» αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων στην κτηνοτροφία-πτηνοτροφία και η "ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε." δίνει πάντα το δικό της παρόν ακολουθώντας δυναμικά τις επιταγές των καιρών.