2 Ιαν 2017

Η Ελλάδα βγαίνει από τα Μνημόνια


Με αισιοδοξία και ελπίδα ξεκινάει το 2017, αφού διέρρευσε το μυστικό σχέδιο των πολιτικών αρχηγών της χώρας, για να βγει η Ελλάδα από τον αργό θάνατο των Μνημονίων.

Σύμφωνα με έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα το Wikileaks, στις 28 Δεκεμβρίου του 2016, έγινε σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


 Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών έγινε σε μυστική τοποθεσία, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές, αλλά έγινε υποκλοπή από τα κινητά των πολιτικών αρχηγών.

Στην διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όλοι συμφώνησαν, πως η Ελλάδα δεν έχει καμία ελπίδα να ανακάμψει στο μέλλον.

Καθώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τη χώρα στο μέλλον, οι πολιτικοί αρχηγοί αποφάσισαν, η Ελλάδα να επιστρέψει στο παρελθόν.

Το σχέδιο είναι απλό:

Κάθε χρόνο που περνάει, η Ελλάδα θα πηγαίνει έναν χρόνο πίσω.

Δηλαδή, ενώ σήμερα ο υπόλοιπος κόσμος πήγε στο 2017, η Ελλάδα επιστρέφει στο 2015.

Του χρόνου, η Ελλάδα θα πάει στο 2014, τον επόμενο χρόνο στο 2013 κι ούτω καθεξής.

Όταν ο υπόλοιπος κόσμος θα μπαίνει στο 2022, η Ελλάδα θα μπαίνει στο 2010, οπότε θα βγει από τα Μνημόνια.

Η πορεία προς τα πίσω θα συνεχιστεί, ώστε το 2028, η Ελλάδα να φτάσει στο 2004 (και να διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες), ενώ το 2031 η Ελλάδα θα φτάσει στο 2001 και θα επιστρέψει στην δραχμή.

Το σχέδιο για επιστροφή της Ελλάδας στο παρελθόν ονομάστηκε «Moonwalker», από την χορευτική κίνηση που έκανε γνωστή ο Μάικλ Τζάκσον.

Στόχος του σχεδίου Monnwalker είναι, να φτάσει η Ελλάδα στα χρυσά χρόνια της δεκαετίας του ’90, ώστε να χορεύουμε όλοι τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια και να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Καλή χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2015!


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net