27 Σεπ 2016

Λάκη Παπαφωτίου… Ενταύθα


Είχες δεν είχες αγαπητέ μου Εντεταλμένε… την έβαλες την φωτιά στην επικαιρότητα! 
Με τους Βουλευτές τους κυβερνητικούς και μη του νομού  τα έβαλες, κομματική υπακοή τυφλή τους καταλόγισες και παρότρυνες την κοινωνία σοβαρά τούτο να λάβει υπόψιν της! 
 


Αιτία του κακού; 


Η αξιοποίηση του Ελληνικού η οποία περιλαμβάνει και δημιουργία Καζίνο και η ένστασή σου; Η ψήφιση από τους 3 του ΣΥΡΙΖΑ της Κορινθίας και τον έναν της ΝΔ! « Απογοητεύτηκα από την στάση των 4 Βουλευτών ως προς την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αξιοποίηση του Ελληνικού η οποία περιλαμβάνει και δημιουργία ΚΑΖΙΝΟ. Φαντάζεστε τι σημαίνει αυτό για την Κορινθία και την Πελοπόννησο. Τονίζω την ευκολία που υπακούουν οι βουλευτές στην κομματικές εντολές. Χωρίς εναλλακτικές λύσεις, υπάκουσαν ,απεμπολώντας τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας» δήλωσε μεταξύ άλλων στο συνάδελφο Νίκο Νικολόπουλο ο κ.Παπαφωτίου και κατέληξε με σφοδρή απογοήτευση!   « ΜΑΣ απογοήτευσαν και μας απογοητεύουν γιατί υπηρετούν το κομματικό συμφέρον».

 
«Στα κάγκελα» ανέβηκε με το που άκουσε τις δηλώσεις ο Βουλευτής Γιώργος Τσόγκας ο οποίος επιστρατεύοντας τα social media απάντησε και … «απείλησε» με τα νόμιμα!  «Ο κ. Παπαφωτίου ακόμα δεν έχει μάθει οτι οι ψηφοφορίες στη Βουλή είναι χοντρικά δυο ειδών: Μια από τα κόμματα με τη συμμέτοχη μόνο των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και μια με ονομαστική ψηφοφορία από το σύνολο των βουλευτών.
Προχθές έγινε η πρώτη εκ ανωτέρω. Μάλιστα δε ο κ. Ψυχογιός ήταν με εντολή της Βουλής στην Ιταλία!!!!
Για να είμαστε εκεί και να ψηφίσουμε προφανώς και πρόκειται για θαύμα (ένα ακόμα του ΣΥΡΙΖΑ)!
Η άποψη μου είναι ότι ο κ. Παπαφωτίου γνωρίζει την ως άνω διαδικασία, λογω της πολυετούς πείρας του στα πολιτικά, αλλά και της επιστημονικής του κατάρτισης, συνεπώς ενηργησε από πρόθεση να μας βλάψει!
Αυτό όμως είναι ποινικό αδίκημα δια του τύπου τελούμενο.
Υπάρχουν δυο επιλογές:
Είτε θα ζητήσει συγγνώμη και θα αποσυρθεί η ανάρτηση και στη θέση της νέα ανάρτηση με τη συγγνώμη, είτε θα ασκήσω τα δικαιώματα που μου παρέχει ο Ποινικός Νόμος. Ευχαριστώ!»

 
Ποιόν δρόμο θα διαλέξει ο Εντεταλμένος της Περιφέρειας; Διότι όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς ψηφοφορία από Βουλευτές ακόμα δεν έχει γίνει! Θα ζητήσει συγνώμη για τα περι κομματικής υπακοής και απεμπολισμού των τοπικών συμφερόντων; Θα εμμείνει και θα δούμε την υπόθεση να φτάνει στα δικαστήρια; Ή μήπως επειδή ήδη έχουν περάσει αρκετές ώρες και καμιά κίνηση (αποκατάστασης τουλάχιστον) δεν έχει γίνει, θα το αφήσουμε μωρέ να ξεχαστεί;