30 Δεκ 2016

Χαμός στην πρώτη προπόνηση του Roger Federer στην Perth Arena! (pics)

O Roger Federer προπονήθηκε για πρώτη φορά στην Perth Arena, το επίσημο στάδιο του Hopman Cup, και έγινε πανζουρλισμός, αφού περισσότεροι από 6.000 φίλοι του τένις ήταν εκεί!


 Ο Federer έχει φτάσει στο Περθ, όπου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017. Μαζί με την Belinda Bencic, ο κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων θα εκπροσωπήσει την Ελβετία στο 29ο Hopman Cup της ιστορίας, επιστρέφοντας σε αυτό μετά από 14 χρόνια.

Ο Federer, ο οποίος είχε κατακτήσει το Hopman Cup το 2001, μαζί με τη μέντορα της Bencic, Martina Hingis, έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση - ανοιχτή για το κοινό - στην Perth Arena και, όπως αναμενόταν, έγινε χαμός! Περισσότεροι από 6.000 φίλοι του τένις βρέθηκαν στο στάδιο και παρακολούθησαν από κοντά τον Ελβετό, που έχει να αγωνιστεί μπροστά σε κοινό 6 μήνες, από τον ημιτελικό του Wimbledon.

"Ευχαριστώ τους 6.000 φιλάθλους που ήρθαν για να δουν την προπόνησή μου στο Hopman Cup", έγραψε ο Federer στο Twitter, μόλις τελείωσε με τα πολλά αυτόγραφα που χρειάστηκε να υπογράψει.



Οχι, δεν είναι φωτογραφία από τελικό Grand Slam. Είναι η ανοιχτή προπόνηση του Ρότζερ Φέντερερ στο Περθ!!