19 Νοε 2016

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα βενζινάδικα ζουν!


Έλενα Χαντζή

Τις τελευταίες ημέρες τα παπαγαλάκια της διαπλοκής έχουν εξαπολύσει μία αήθη οργανωμένη επίθεση στην επικεφαλής της πλεύσης ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου. 
Η κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να δημιουργήσει τον νομικό φορέα, που θα κυνηγήσει όλους όσους έχουν ευθύνες...


για τα μνημόνια και το χρέος, την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ και την Siemens έχουν ενοχλήσει αλλά και έχουν τρομάξει την εγχώρια διαπλοκή, που για άλλη μια φορά ξεσπαθώνει εναντίον της.

Η ιστορία που έχουν σκαρφιστεί, για να την πλήξουν για άλλη μία φορά, προκαλεί γέλωτες και θυμίζει τις παλιές καλές εποχές τύπου βενζινάδικου! Καμία φαντασία όμως στις δολοπλοκίες τους!

Η απίθανη ιστορία λοιπόν σύμφωνα με το parapolitika έχει ως εξής:

«Το επεισόδιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη

Πολλά νεύρα φαίνεται πως έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αντιμέτωπος με την οργή της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε προ ημερών ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης, όπως αποκαλύπτει στη στήλη του ο Γιώργος Παπαχρήστος.


Όλα κυλούσαν ήρεμα σε lounge bar του Ψυχικού, μέχρι που ο συνάδελφος Χρήστος Ράπτης είχε την ατυχή έμπνευση, να σπεύσει να χαιρετήσει και μάλιστα δια χειραψίας την τέως πρόεδρο της Βουλής και να συστηθεί.


Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός....


Ποιος είστε; τον ρώτησε εκείνη...


Χρήστος Ράπτης απάντησε ο συνάδελφος σπεύδοντας να προσθέσει, ότι διευθύνει την ιστοσελίδα iefimerida...


Ακολούθησε η έκρηξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου...


Και γιατί μου έδωσες το χέρι;


Τι να σου δώσω; Το πόδι; Να σε χαιρετήσω ήθελα, απάντησε ο συνάδελφος...


Με συκοφάντησες όσο δεν παίρνει... Με συκοφάντησες... Εσύ δεν έγραψες για το βενζινάδικο; απάντησε οργισμένη η Κωνσταντοπούλου, που θυμήθηκε το περιστατικό με το σκασμένο λάστιχό της και την άρνηση του υπαλλήλου να της το αλλάξει...


Μάταια ο Χρήστος Ράπτης προσπαθούσε να ηρεμήσει την Ζωή, καθώς εκείνη εξακολουθούσε να φωνάζει "εξαφανίσου από μπροστά μου..."»


Φυσικά η Ζωή δεν το άφησε ασχολίαστο! Με το εύστοχο χιούμορ που την διακρίνει, απαντά στο κακοηθέστατο αυτό δημοσίευμα Με ένα αιχμηρό τουίτ βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους!

Δείτε εδώ το τουίτ.



Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com